Libnet.ro
UNICEF

16:45

Batalia pentru Bucuresti: Cine sunt candidatii la primariile de sector

Hotnews Hotnews,
 Batalia pentru Bucuresti: Cine sunt candidatii la primariile de sector

85 de candidati s-au inscris in cursa pentru primariile de sector la alegerile locale din 27 septembrie. Cei mai multi candidati - 20 - sunt la Primaria Sectorului 1 al Capitalei. continuă pe Hotnews

Averile candidatilor la primariile de sector din Bucuresti. Cine e cel mai sarac si cine are milioane de euro de primit

Principalii candidati la primariile de sector din Capitala au averi impresionante, arata zf. ro. Candidatul PSD la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, are in declaratia de avere 5 apartamente si doua case, dintre care una in Hollywood.

Batalia pentru Primaria Capitalei: Cine sunt cei 18 candidati

Optsprezece candidati au ramas in cursa pentru Primaria Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie, ei fiind validati de Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti. A fost respinsa o singura candidatura - cea a lui Viorel Catarama.

Alegeri locale in judetul Hunedoara. Cine sunt candidatii la functia de primar al municipiului Deva

Alegeri locale in judetul Hunedoara. 13 politicieni s-au inscris in competitia electorala pentru functia de primar al municipiului Deva.

REGLEMENTAREA LEGISLATIVA A TEHNOLOGIEI 5G INCINGE SPIRITELE Criterii politice versus criterii tehnice, in batalia pentru tehnologia viitorului

Marian Murgulet, CIO Guvernamental: in afara de pozitiile comune cu Uniunea Europeana si SUA, Romania va avea si o pozitie proprie in domeniul 5G * Corneliu Manescu, director in cadrul MTIC: Nu pornim de la nicio ipoteza ca exista in acest moment o interferenta din partea unui stat strain cu privire la retele 5G * Dan Cimpean, director general al CERT-RO: Credem ca la momentul actual niciunul dintre furnizorii de echipamente din tara noastra nu se afla in situatiile enumerate de proiectul de lege * Ion Dragne, avocat: Criteriile impuse sunt nontehnice, sunt politice, subiective, iar continutul lor in sine reprezinta o mostra de neclaritate Implementarea tehnologiei 5G in tara noastra reprezinta un cartof fierbinte, pentru care in ultimii trei ani nu au gasit solutii nici guvernarile social-democrate si nici guvernarea liberala.

Batalia pentru Primaria Capitalei: Ordinea celor 18 candidati pe buletinele de vot

Calin Popescu Tariceanu, Gabriela Firea si Traian Basescu vor ocupa primele trei pozitii pe buletinele de vot pentru Primaria Capitalei, la alegerile din 27 septembrie. Candidatul dreptei, Nicusor Dan, va ocupa pozitia 15.

S-a stabilit ordinea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti. Cine a tras lozul cel mare

S-a stabilit in ce ordine vor fi trecute partidele pe buletinele de vot, in Bucuresti, la alegerile locale din 27 septembrie. Totul a fost stabilit de Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bucuresti, in sedinta de astazi, de la ora 14:00.

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu.

Gabriela Firea: Am obtinut pentru Bucuresti un miliard, bani europeni Acum suntem in masura sa inlocuim cu totul reteaua de termoficare (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, care aspira la un nou mandat, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a atras un miliard de euro, bani europeni, pentru investitii in Bucuresti. Aceasta a precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )