Libnet.ro
UNICEF

12:01

Avertizare de ceata pentru mai multe judete si drumuri nationale

B1 B1,
Avertizare de ceata pentru mai multe judete si drumuri nationale

Meteorologii au emis vineri doua avertizari de ceata pentru mai multe judete, inclusiv drumuri nationale. Prima avertizare vizeaza zonele joase si drumurile din judetele Brasov, Alba, Mures, Harghita,. continuă pe B1

Ceata in mai multe zone din tara. Aeroporturile din Cluj-Napoca si Targu Mures, inchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata o avertizare de ceata pentru judetele Cluj, Alba, Sibiu si Mures dar si pentru alte trei judete din Moldova, si anume Suceava, Botosani.

Ceata in mai multe zone din tara. Cinci curse aeriene sunt anulate sau au intarzieri, la Cluj-Napoca

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata o avertizare de ceata pentru judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita, Cluj, Suceava, Botosani si Neamt este ceata, vizibilitatea.

Etem livreaza structura de sustinere a panourilor solare pentru mai multe cladiri

Firma greceasca Etem Building Systems va livra structura metalica de sustinere a panourilor fotovoltaice pe mai multe cladiri din Romania, printre care doua apartinand companiei Luxten, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Andreas Laspadakis.

Ceata in mai multe zone din tara. Vezi zonele vizate de avertizare

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare de ceata pentru judetele Cluj, Alba, Sibiu si Mures dar si pentru alte trei judete din Moldova, si anume Suceava, Botosani.

COD GALBEN de ceata in mai multe zone din tara. Cinci curse aeriene sunt anulate sau au intarzieri, la Cluj-Napoca

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata un cod galben de ceata pentru judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita, Cluj, Suceava, Botosani si Neamt este ceata,.

Avertizare de ceata pentru drumurile nationale din mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru sapte judete din Transilvania. Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11.

Avertizare de CEATA pentru judetele Mures, Alba, Sibiu si Cluj.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare nowcasting de ceata pentru drumurile nationale din judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita si pentru municipiile Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu si Fagaras. Ceata determina determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

Vestea de care soferii trebuie sa tina seama. Ceata va mai face ravagii inca o saptamana, apoi vor incepe NINSORILE

Ceata a dat peste cap traficul aerian dar si circulatia pe drumurile din mai multe judete. Din cauza vizibilitatii reduse, un sofer din Cluj Napoca a nimerit cu masina intr-un sant sapat chiar in mijlocul.

COD GALBEN de CEATA pentru 7 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizare cod galben de ceata pentru sapte judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, .

COD GALBEN de CEATA pentru 9 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizari cod galben de ceata pentru noua judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, .

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )