Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD GALBEN de CEATA pentru 7 judete. Vezi care sunt.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de CEATA pentru 7 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizare cod galben de ceata pentru sapte judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, . continuă pe România Liberă

COD GALBEN de CEATA pentru 9 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizari cod galben de ceata pentru noua judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, .

Cod galben de ceata, pana la ora 12.20. Vezi prognoza meteo

Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata si vizibilitate scazuta, valabila pentru judetul Alba, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, intre orele.

COD GALBEN de ceata in mai multe zone din tara. Cinci curse aeriene sunt anulate sau au intarzieri, la Cluj-Napoca

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata un cod galben de ceata pentru judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita, Cluj, Suceava, Botosani si Neamt este ceata,.

Avertizare de CEATA pentru judetele Mures, Alba, Sibiu si Cluj.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare nowcasting de ceata pentru drumurile nationale din judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita si pentru municipiile Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu si Fagaras. Ceata determina determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

Avertizare de ceata pentru drumurile nationale din mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru sapte judete din Transilvania. Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11.

ANM: Avertizare de ceata pentru judetele Cluj, Suceava, Botosani si Neamt

Ceata densa continua sa dea batai de cap soferilor. Meteorologii au emis, marti dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru patru judete din tara. Astfel, in judetele Cluj, Suceava, Botosani si.

Marca Jurnalul National, scoasa la LICITATIE. Vezi care este pretul de plecare!.

Marca Jurnalul National va fi scoasa la licitatie in contextul in care editura Intact a refuzat de la plata 171 de bilete la ordin si a fost executata silit d tipografia care a tiparit carti din Biblioteca Pentru Toti. Pretul de incepere a licitatiei este de 7,6 milioane de lei, echivalentul a 1,68 de milioane de euro. Licitatia in cadrul careia marca Jurnalul National va fi scoasa la vanzare va avea loc joia viitoare, in data de 29 noiembrie, la ora 11:00, la sediul Excutorilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )