Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui pasager. Gestul lui l-a enervat foarte tare pe pilot

Antena3 Antena3,
Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui pasager. Gestul lui l-a enervat foarte tare pe pilot

Pilotul unui avion al companiei Alaska Airlines a fost nevoit sa aterizeze la jumatatea drumului din cauza gestului unui pasager. Avionul se indrepta spre Philadelphia si a oprit la jumatatea drumului, in. continuă pe Antena3

iNMORMANTARE in loc de LOGODNA: O tanara romanca A MURIT la Paris, chiar inainte sa fie ceruta de nevasta, din cauza unui SELFIE...

Trebuia sa fie vacanta vietii lor, dar totul s-a terminat printr-o drama. O tanara de 23 de ani, din judetul Cluj, a murit la Paris, unde se afla intr-o vacanta cu iubitul ei.

Digi 24: Cosmarul interminabil al romanilor care platesc taxe pe case inexistente, din cauza unui dezastru ecologic

Minele de la Ocnele Mari au inghitit casele si pamanturile a zeci de familii, un dezastru ecologic de proportii, iar statul le-a complica existenta. Acum 10 ani le-a stramutat, le-a dat case noi, dar nu si acte de proprietate pentru ele.

Sensul de mers Focsani-Buzau, blocat pe E85, la Golesti, din cauza unui accident. Doi copii, victime ale evenimentului rutier

Detasamentul de Pompieri Focsani intervine, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat.

DIN CAUZA SITUATIEI FINANCIARE DIFICILE A SMART SA Transelectrica anunta intarzieri la trei proiecte de investitii

Cele trei proiecte de retehnologizare ale Transelectrica TEL) aflate in derulare la statiile Arefu judetul Arges), Dumbrava Bacau) si Raureni Valcea) vor inregistra intarzieri la finalizarea lucrarilor de investitii de mai mult de un an, din cauza situatiei financiare dificile cu care se confrunta filiala SMART SA, a comunicat emitentul printr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Caz revoltator in Suceava! O femeie a ramas fara fetita ei din cauza birocratiei

Caz scandalos la Suceava unde o femeie a ramas fara fetita sa din cauza birocratiei si procedurilor greoaie. Romanca a fost acuzata de tatal suedez al copilului de rapire si a cerut arestarea.

Alarmant! La fiecare sase secunde o persoana moare din cauza acestei boli. Multe victime sunt din Romania!

Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului estimeaza ca la nivel european exista aproximativ 22 milioane de persoane nediagnosticate si ca, la fiecare 6 secunde, cineva moare din cauza complicatiilor cauzate.

UE prelungeste cu un an sanctiunile impuse Iranului din cauza incalcarii drepturilor omului

Uniunea Europeana a prelungit astazi cu un an, pana la 13 aprilie 2020, sanctiunile impuse unui numar de peste 80 de persoane si unei entitati iraniene in semn de protest fata de grave incalcari ale drepturilor omului in aceasta tara .

INCREDIBIL! O femeie de afaceri a ramas fara o suma ENORMA de bani din cauza unui roman. Cum a fost posibil...

O femeie de afaceri, in varsta de 50 de ani, i-a trimis unui barbat din Calarasi, care sustinea ca s-a indragostit de ea, 350 de mii de euro.

O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Numarul persoanelor care au murit, in acest sezon, din cauza gripei a ajuns la 196, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, ultimul caz.

Canada, criza opiaceelor: Mai mult de 10.000 de persoane au decedat din anul 2016 din cauza drogurilor

Mai mult de 10. 000 de persoane au murit in Canada din cauza supradozei de droguri de la izbucnirea crizei de opiacee de la inceputul anului 2016 si pana in septembrie 2018, cifre catastrofale care au alarmat miercuri autoritatile din tara, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )