Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avion doborat in Ucraina. Interceptari in care separatistii prorusi sunt somati sa caute cutiile negre: Moscova intreaba unde sunt! Trebuie sa le gasim repede

Adevărul Adevărul,
Avion doborat in Ucraina. Interceptari in care separatistii prorusi sunt somati sa caute cutiile negre: Moscova intreaba unde sunt! Trebuie sa le gasim repede

Serviciul secret al Ucrainei SBU) a publicat, duminica, o noua interceptare telefonica in care unul dintre comandantii militiilor separatiste din Donetk, Oleksandr Hodarkovski, le cere subordonatilor sai sa faca rost de toate doveziile importante de la fata locului, precum si sa localizeze cutiile negre ale avionului malaysian, deoarece Moscova intreaba de ele, noteaza publicatia KyivPost. continuă pe Adevărul

Avion doborat in Ucraina. Interceptari in care rebelii prorusi recunosc ca au doborat un avion civil: Ce dracului cauta sa zboare? Suntem in razboi!

Serviciul pentru Securitatea Statului, agentia de informatii a Ucrainei, cunoscuta drept SBU, a publicat in urma cu cateva minute o interceptare telefonica in care rebeli prorusi discuta cu agenti rusi de informatii si recunosc ca au doborat un avion comercial. in urma cu cateva ore, un Beoing 777 a fost doborat deasupra Ucrainei, iar toti cei 295 de oameni de la bord au murit.

Avion doborat in Ucraina. SBU publica interceptari in care rebelii prorusi recunosc ca au doborat un avion civil

Serviciul pentru Securitatea Statului, agentia de informatii a Ucrainei, cunoscuta drept SBU, a publicat in urma cu cateva minute o interceptare telefonica in care rebeli prorusi discuta cu agenti rusi de informatii si recunosc ca au doborat un avion comercial. in urma cu cateva ore, un Beoing 777 a fost doborat deasupra Ucrainei, iar toti cei 295 de oameni de la bord au murit.

Avion doborat in Ucraina. Noaptea in care a plouat cu bucati de oameni

Mai intai, un sunet puternic a speriat-o pe Irina. Apoi, prin acoperisul subred al casei sale a cazut corpul gol al unei femei. Apoi a cazut altul, intr-o gradina de zarzavaturi. 298 de oameni au murit dupa ce un avion civil a fost doborat de la 10. 000 de metri, joi seara, deasupra Ucrainei. Avionul a explodat in aer, dupa ce a fost lovit cel mai probabil lovit de o racheta.

Avion doborat in Ucraina. Comandantul SBU: Prioritatea noastra este sa aflam care comandant rus a dat ordin ca avionul sa fie atacat

Valentin Nalivaichenko, seful Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU), spune ca agentiile si autoritatile de la Kiev n-au nicio indoiala ca avionul Malaysia Airlines MH17, care a fost doborat joi seara in estul Ucrainei, a fost atacat din comanda rusilor. Pana acum, Kievul a acuzat un act terorist, insa a indicat separatisti prorusi drept autori.

Avion doborat in Ucraina. Cadavrele raman pe camp

La doua zile dupa ce un avion Boeing 777 cu 298 de oameni la bord a fost doborat de la 10. 000 de metri de o racheta deasupra estului separatist al Ucrainei, multe trupuri raman imprastiate in campul in care au cazut. Unele sunt acoperite de folie transparenta, altele raman prinse in centurile de siguranta ale scaunelor.

Avion doborat in Ucraina. Dincolo de cifre: povestile catorva dintre cei 298 de oameni care au murit

Un cercetator de top, care si-a dedicat viata salvarii bolnavilor infestati cu HIV/SIDA, familii care plecau in vacanta, o femeie care-si vizita caminul dupa ani de dor, trei bebelusi, un cercetator roman alaturi de iubita lui. Sunt doar cativa dintre oamenii din avionul Malaysian Airlines care a fost doborat joi seara deasupra Ucrainei, dupa ce a fost cel mai probabil atacat cu o racheta.

Avion doborat in Ucraina. Putin: Tragedia nu ar fi avut loc daca Kievul nu demara ofensiva asupra separatistilor

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca autoritatile ucrainene sunt responsabile pentru prabusirea avionului malaysian din estul tarii, din cauza ofensivei demarate de armata ucraineana asupra separatistilor la 5 iulie. 295 de persoane au murit azi in Ucraina, dupa ce avionul Boeing 777 a fost doborat de la 10. 000 de metri in circumstante necunoscute.

Avion doborat in Ucraina Tot mai multi specialisti occidentali confirma ca avionul ar fi fost doborat de sistemul sol-aer Buk. Complexul, creatie sovietica, poate lansa rachete pana la 25 km altitudine

Informatia lansata de consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gherasenko ca avionul malaezian prabusit pe teritoriul Ucrainei a fost doborat de tiruri ale unui sistem de rachete antiaeriene Buk este sustinuta de tot mai multi specialisti militari din Occident, sustine The Guardian. Sistemul Buk e un sistem de aparare antiaerian de origine sovietica si se remarca printr-o operabilitate extraordinara putand fi pregatit in cateva minute pentru lansare. Racheta Buk, cunoscuta in Occident drept SA-11 sau SA-17, este o racheta de mari dimensiuni care se lanseaza de la sol si care poate atinge o altitudine maxima cuprinsa intre 11-25 km si o distanta de 42 de kilometri.

Avion doborat in Ucraina. Cine, unde, de ce: cum ajung avioanele sa zboare deasupra zonelor de conflict?

Cine dracului i-a pus sa zboare? Ei nu stiu ca este razboi?, se intreaba cinic un comandant rus intr-o convorbire cu un lider separatist din Ucraina, a carei interceptare a fost publicata de serviciul ucrainean de informatii. Dupa tragedia aviatica din Ucraina, companiile aeriene si-au deviat rutele pentru a ocoli tara. Unele companii facusera deja asta de cateva saptamani. Cum trimit companiile aeriene avioane deasupra zonelor de conflict?.

OSCE: Separatistii prorusi, de acord cu un acces international la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines

Separatistii prorusi sunt de acord sa permita unor anchetatori internationali un acces sigur si fara obstacole la locul prabusirii zborului MH17 in Ucraina, a anuntat vineri Organizatia pentru Securitate si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )