Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un avion de mici dimeniuni a aterizat fortat in Giurgiu: cele doua persoane de la bord - ranite usor

Hotnews Hotnews,
 Un avion de mici dimeniuni a aterizat fortat in Giurgiu: cele doua persoane de la bord - ranite usor

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp in judetul Giurgiu, cele doua persoane aflate la bord avand la prima vedere doar niste zgarieturi si fiind transportate la spital cu doua ambulante, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc. Avionul a aterizat pe un camp intre satele Uzunu si Mihai Bravu. continuă pe Hotnews

Un avion a aterizat fortat la Giurgiu.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp in judetul Giurgiu. In avion se aflau doua persoane care au reusit sa se salveze si sunt in stare buna. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu, Gabriela Alina Olexiuc, a precizat ca avionul a aterizat pe un camp intre satele Uzunu si Mihai Bravu. Cele doua persoane aflate la bord au putut cobori din avion imediat dupa aterizare. Cei doi, care la prima vedere prezinta doar cateva zgarieturi, au .

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat in Giurgiu: Doua persoane se aflau la bord

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica seara, in Giurgiu, avand doua persoane la bord, relateaza B1 TV. Aparatul de zbor a aterizat undeva intre localitatile Uzunu si Calugareni, cei doi.

Se reiau cursele intre cele doua maluri ale Dunarii. Feribot-ul dintre Calarasi si Silistra, in grafic de la 1 mai

Dupa ce in urma cu 3 ani, circulatia intre cele doua maluri ale Dunarii s-a blocat, feribot-ul din Calarasi si Silistra are toate sansele sa fie repornit. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, a anuntat ca la 1 mai se va relua traficul.

Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale din fotbalul romanesc, se intalnesc diseara

Se anunta o seara tensionata in Capitala. Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc Steaua si Dinamo se intalnesc in semifinalele Cupei Romaniei. Peste 50. 000 de suporteri sunt asteptati la Arena.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )