Libnet.ro
UNICEF

22:30

Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale din fotbalul romanesc, se intalnesc diseara

Antena3 Antena3,
Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale din fotbalul romanesc, se intalnesc diseara

Se anunta o seara tensionata in Capitala. Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc Steaua si Dinamo se intalnesc in semifinalele Cupei Romaniei. Peste 50. 000 de suporteri sunt asteptati la Arena. continuă pe Antena3

Cupa Romaniei: Suporterii, urmariti cu 90 camere video la derbiul Steaua - Dinamo.

Derbiul Steaua - Dinamo, disputat joi seara, din semifinalele Cupei Romaniei, va fi din nou un meci cu risc maxim, motiv pentru care suporterii vor fi urmariti cu 90 de camere video pe toate strazile din Sectorul 2 al Capitalei care duc spre Arena Nationala, potrivit Mediafax. Primariei Sectorului 2 anunta, intr-un comunicat de presa, ca pentru asigurarea unor conditii de maxima siguranta pentru cetatenii care locuiesc in imediata vecinatate a Arenei Nationale, dar si pentru buna desfasurare a .

VIDEO Hiromi Uehara, una dintre cele mai mari pianiste din lume, in concert la Bucuresti

In seara aceasta, pe scena Salii Radio din Bucuresti va urca una dintre cele mai importante pianiste de jazz, la ora actuala: japoneza Hiromi Ueahara.

LIVE TEXT Cupa Romaniei: Steaua - Dinamo. incepe lupta pentru un loc in finala.

Steaua si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul de pe Arena Nationala, care va incepe la ora 20. 30, o va avea pe Steaua in calitate de echipa gazda, astfel ca pe stadion vor fi circa 35. 000 de suporteri stelisti, la care se vor adauga alti 10. 000 ai lui Dinamo. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Cel de-al 23-lea meci dintre cele doua rivale, in Cupa Romaniei, este unul cu miza .

VIDEO Steaua-Dinamo 5-2. Ros-albastrii au umilit Dinamo, care a aratat ca o echipa de pluton

Inainte de meci, Reghecampf i-a luat pe caini peste picior prin declaratii. Pe teren, jucatorii sai au facut acelasi lucru printr-un joc in care s-a vazut ca intre cele doua echipe exista o diferenta ca de la cer la pamant. S-a terminat 5-2 pentru stelisti, care asteapta relaxati returul de peste trei saptamani.

LIVE TEXT Steaua - Dinamo 1-0 GOOOL Latovlevici. Derby in Cupa Romaniei.

Steaua si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul de pe Arena Nationala, care va incepe la ora 20. 30, o va avea pe Steaua in calitate de echipa gazda, astfel ca pe stadion vor fi circa 35. 000 de suporteri stelisti, la care se vor adauga alti 10. 000 ai lui Dinamo. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Steaua - Dinamo 1-0 Latovlevici 21) Min 26 Steaua recupereaza un balon. Mingea .

LIVE TEXT Steaua - Dinamo 4-2 GOOOL Lazar. A intrat Bilinski.

Steaua si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul de pe Arena Nationala, care va incepe la ora 20. 30, o va avea pe Steaua in calitate de echipa gazda, astfel ca pe stadion vor fi circa 35. 000 de suporteri stelisti, la care se vor adauga alti 10. 000 ai lui Dinamo. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Steaua - Dinamo 4-2 Latovlevici 21, Varela 39, Chipciu 44, Tanase 45+2 - Rotariu .

LIVE TEXT Steaua - Dinamo 5-2 Festival de goluri in derbiul din Cupa Romaniei.

Steaua a castigat prima mansa a semifinalei disputate cu Dinamo in Cupa Romaniei. Stelistii s-au impus pe Arena Nationala cu scorul de 5-2. In cealalta semifinala din Cupa Romaniei Petrolul a remizat, miercuri, cu Astra pe teren propriu, scor 0-0. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Steaua - Dinamo 5-2 Latovlevici 21, Varela 39, Chipciu 44, Tanase 45+2, Keseru 76 - Rotariu 32, Lazar 53) FINAL DE MECI Min 90+3 Lovitura libera .

Peste 900 de jandarmi asigura masurile de ordine la meciul de fotbal Steaua-Dinamo de joi

Peste 900 de jandarmi din cadrul Capitala vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre echipele Steaua - Dinamo, din cadrul semifinalei Cupei Romaniei, care se va disputa, joi, pe Arena Nationala, incepand cu ora 20.

Steaua - Dinamo in Cupa Romaniei, echipele probabile (LIVE 20:30)

Steaua - Dinamo, prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei, are loc astazi de la ora 20:30, live pe onlinesport. ro. Returul are loc pe 17 aprilie. Iata echipele probabile.

Desfasurari de forte la meciurile din Cupa Romaniei: 900 de jandarmi la Steaua - Dinamo.

Semifinalele Cupei Romaniei vor mobiliza sute de jandarmi pentru asigurarea ordinii publice, inainte si dupa meciuri. Derbiul Steaua - Dinamo va desfasura pe strazile Capitalei peste 900 de jandarmi, in timp ce la partida dintre Petrolul si Astra, de la Ploiesti, vor fi trimisi 240 jandarmi. Jandarmeria Capitalei anunta ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )