Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, anunta autoritatile regionale, citate de CNN.

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite (VIDEO)

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute, dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, informeaza NBC News. Accidentul a avut loc in.

Cadrele medicale straine infectate cu Ebola ar putea fi tratate in Statele Unite

Medicii si personalul medical strain infectat cu Ebola ar putea fi tratati in Statele Unite, se arata intr-un document al Departamentului de Stat. Autoritatile americane sustine ca aceasta ar fi singura.

Statele Unite: Colonizarea israeliana in Ierusalimul de Est este incompatibila cu pacea

Statele Unite au criticat aspru luni decizia Israelului privind construirea a 1. 000 de locuinte in Ierusalimul de Est, afirmand ca o astfel de actiune este incompatibila cu eforturile pentru pace intreprinse in regiune, potrivit Mediafax. Continuam sa avem o pozitie foarte clara: consideram activitatile de colonizare drept ilegitime si ne opunem fara echivoc oricarei decizii unilaterale care afecteaza viitorul Ierusalimului, a declarat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, Jennifer Psaki.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )