Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avizele de constructie care nu vor mai fi obligatorii

Adevărul Adevărul,
Avizele de constructie care nu vor mai fi obligatorii

Avizele pentru anumite categorii de lucrari de constructii nu vor mai fi obligatorii, iar functionarii publici care nu emit certificate de urbanism si autorizatii de construire in noul termen legal de 15 zile vor fi amendati, arata o lege promulgata sambata de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru soferi! Ce masini vor mai fi permise in Bucuresti in urmatorii ani

Soferii cu masinile poluante care vor sa circule in Bucuresti vor plati o taxa, de anul viitor. Vinieta numita Oxigen a fost aprobata de consilierii generali cu anumite amendamente care au inasprit si mai.

Ce masini vor mai fi permise in Bucuresti in urmatorii ani. Cat costa vinieta Oxigen si ce vehicule sunt exceptate

Soferii cu masinile poluante care vor sa circule in Bucuresti vor plati o taxa, de anul viitor. Vinieta numita Oxigen a fost aprobata de consilierii generali cu anumite amendamente care au inasprit si mai.

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs.

Zi libera de la stat, pe 16 februarie. Cine sunt angajatii care vor beneficia de ea

Zeci de mii de angajati vor putea beneficia de o zi libera din partea statului pe data de 16 februarie. Ce precizeaza mai exact proiectul de act normativ si care sunt angajatii care vor putea beneficia de liber? Zi libera de la stat. Cine sunt angajatii care vor sta acasa pe 16 februarie? Statul a .

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al SCORPIONULUI. Totul le merge pe dos

Zodia Scorpionului nu aZodia Scorpionului nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. duce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Te simt depasitde tot ti se.

Ambasadorii UE nu au luat inca nicio decizie privind termenul pana la care vor acorda o noua amanare pentru Brexit O noua o noua discutie este asteptata luni

Ambasadorii UE nu au luat nicio decizie, in cadrul reuniunii de vineri, privind termenul pana la care statele membre vor acorda o noua amanare a Brexit-ului, in timp ce tensiunile din Parlamentul de la Londra continua, parlamentarii britanici analizeaza planul premierului Boris Johnson de a declansa alegerile anticipate pe data de 12 decembrie.

Daea obliga taranii sa-si faca firma daca vor mai mult de 5 porci in gospodarie

Un proiect de ordin al Ministrului Agriculturii ii obliga pe localnicii din mediul rural sa-si faca firma si, evident, sa plateasca taxe catre stat, daca vor sa creasca mai mult de cinci porci in gospodarie.

Destinatii din lume pentru turistii care vor sa celebreze Halloween-ul prin evenimente inedite Romania, in top

Sarbatoarea de origine celtica Halloween, care are loc in noaptea de 31 octombrie, poate fi celebrata de turisti prin vizitarea unor locuri inspaimantatoare, cu o bogata incarcatura istorica, si prin participarea la festivaluri tematice inedite, care reanima vechi traditii, potrivit Mediafax, care citeaza CountryLiving.

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din.

VIDEO Google spune ca a atins suprematia cuantica si ca sistemul creat poate efectua in 200 de secunde operatiuni pentru care cel mai rapid computer de acum are nevoie de 10.000 de ani

Google a anuntat in revista Nature ca a atins suprematia cuantica, anuntul oficial venind la o luna dupa ce a aparut pe surse informatia despre reusita din complicatul domeniu al computerelor cuantice - care se folosesc de puterea mecanicii cuantice pentru a face un numar uluitor de calcule. Cu o zi inainte de publicare, rivalii de la IBM au contestat cele sustinute de Google, spunand ca studiul este eronat deoarece Google ar fi supraestimat drastic dificultatea sarcinii si cat timp ar dura rularea acesteia pe un computer clasic. Reusita Google a fost laudata de foarte multi si considerata ca fiind o etapa majora in tehnologie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )