Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ce masini vor mai fi permise in Bucuresti in urmatorii ani. Cat costa vinieta Oxigen si ce vehicule sunt exceptate

Antena3 Antena3,
Ce masini vor mai fi permise in Bucuresti in urmatorii ani. Cat costa vinieta Oxigen si ce vehicule sunt exceptate

Soferii cu masinile poluante care vor sa circule in Bucuresti vor plati o taxa, de anul viitor. Vinieta numita Oxigen a fost aprobata de consilierii generali cu anumite amendamente care au inasprit si mai. continuă pe Antena3

Anunt important pentru soferi! Ce masini vor mai fi permise in Bucuresti in urmatorii ani

Soferii cu masinile poluante care vor sa circule in Bucuresti vor plati o taxa, de anul viitor. Vinieta numita Oxigen a fost aprobata de consilierii generali cu anumite amendamente care au inasprit si mai.

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

Consiliul General a aprobat vinieta Oxigen. Masinile sub Euro 2 nu mai au voie in Bucuresti din 2022, iar cele Euro 3 din 2024

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat joi proiectul primarului Gabriela Firea care vizeaza introducerea vinietei Oxigen din 2020 pentru masinile sub Euro 4, iar masinile sub Euro 3 nu vor mai avea acces in centrul orasului. Autoturismele Euro 4 vor plati vinieta din 2021. Proiectul a trecut cu 31 de voturi. Potrivit unui amendament propus de ALDE si aprobat, masinile noneuro, Euro 1 si Euro 2 nu vor mai avea voie deloc in Bucuresti, iar pentru cele Euro 3 restrictia este valabila din 2024.

Daea obliga taranii sa-si faca firma daca vor mai mult de 5 porci in gospodarie

Un proiect de ordin al Ministrului Agriculturii ii obliga pe localnicii din mediul rural sa-si faca firma si, evident, sa plateasca taxe catre stat, daca vor sa creasca mai mult de cinci porci in gospodarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )