Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocat din procesul lui Liviu Dragnea: Se poate amana, dar parerea mea e ca azi va fi data decizia

Adevărul Adevărul,
Avocat din procesul lui Liviu Dragnea: Se poate amana, dar parerea mea e ca azi va fi data decizia

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care o reprezinta pe Olguta Sefu in procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, a declarat, luni, la Curtea Suprema ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane sentinta, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni. continuă pe Adevărul

Avocat din procesul lui Liviu Dragnea: Se poate amana, dar parerea mea e ca azi va fi data decizia. Liviu Dragnea: Nu ma tem de nimic

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care o reprezinta pe Olguta Sefu in procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, a declarat, luni, la iCCJ, ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane sentinta, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni, transmite Mediafax. Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, il acuza de ipocrizie pe avocatul Toni Neacsu.

Avocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care il reprezinta pe unul dintre inculpatii in procesul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, a declarat, luni, la instanta suprema, ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane pronuntarea sentintei, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni. in acest dosar, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Avocat: Liviu Dragnea trebuie sa execute cel putin doua treimi din pedeapsa, ceea ce inseamna probabil doi ani (VIDEO)

Avocatul Toni Neacsu a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Liviu Dragnea ar putea sta in detentie aproximativ doi ani, tinand cont de varsta pe care o.

BREAKING NEWS Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Liviu Dragnea trebuie sa se predea astazi la Politie, pentru ca sentinta sa fie pusa in aplicare. in cazul in care nu se va preda, politistii vor merge la domiciliul sau pentru a pune in executare decizia instantei.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Liviu Dragnea trebuie sa se predea astazi la Politie, pentru ca sentinta sa fie pusa in aplicare. in cazul in care nu se va preda, politistii vor merge la domiciliul sau pentru a pune in executare decizia instantei.

Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman si a fost dus, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova. El va putea depune cerere de eliberare conditionata abia peste 2 ani si 4 luni, dar daca va fi un detinut model sau daca va [] .

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )