Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv

B1 B1,
Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este. continuă pe B1

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv (VIDEO)

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este.

Avocatul Elenei Udrea: in cazul clientei mei s-a trecut peste lege. Presedintele CCR ar fi trebuit sa aiba o obligatie de rezerva (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, miercuri, ca presedintele CCR, Augustin Zegrean, ar fi trebuit sa aiba o obligatie de rezerva in ceea ce priveste cazul din Camera Deputatilor in cazul.

Avocatul Elenei Udrea: Votul privind ridicarea imunitatii in vederea arestarii nu este legal

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a facut marti o declaratie cu privire la urmarirea penala si arestarea preventiva a clientei sale in dosarul Gala Bute, prin care a anuntat ca votul de luni din Camera.

Avocatul Elenei Udrea: Nu a existat majoritate in Parlament. Hotararea este de neavizare a arestarii preventive

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a explicat, marti dimineata, ca votul din plenul Camerei Deputatilor privind incuviintarea solicitarilor DNA pe numele deputatului nu sunt valabile, tinand cont ca.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

REPORTAJ Argument in Parlament: sutienul Elenei Udrea

Deputatii i-au ridicat pentru a opta oara imunitatea Elenei Udrea, iar procurorii o pot trimite din nou dupa gratii pentru 24 de ore. Adevarul va prezinta cele 50 de minute petrecute de Elena Udrea in Parlament, cand a parcurs drumul ingust de la libertate la arest, un drum batut de Elena Udrea si in urma cu doua saptamani.

Hotararile Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

Cele doua hotarari ale Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute au fost publicate luni seara in Monitorul.

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control.

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2513 seconds )