Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre condamnarea clientului sau. Acesta a facut referire la instrumentele judiciare pe care puterea. continuă pe Antena3

Gigi Becali, despre condamnarea la inchisoare: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!

Gigi Becali a declarat luni ca nu se astepta sa fie condamnat la trei ani de inchisoare si sa fie distrusa o familie in halul asta pentru ca ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani, concluzionand: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!.

Gigi Becali, despre dosarul MApN: Nu ma tem de verdict, nu poti sa spui la alb negru

Omul de afaceri Gigi Becali a spus, luni, ca nu se teme de verdictul pe care magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) il vor da in dosarul schimburilor de terenuri pe care patronul Stelei l-a.

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!

Gigi Becali a declarat luni ca nu se astepta sa fie condamnat la trei ani de inchisoare si sa fie distrusa o familie in halul asta pentru ca ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani, concluzionand: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!.

Presa internationala despre condamnarea lui Gigi Becali: Unul dintre putinii oficiali romani care au fost gasiti vinovati / Becali a facut in mod repetat declaratii homofobe / Romania incearca sa demonstreze ca se poate lupta cu coruptia la nivel inalt

Condamnarea patronului Stelei, Gigi Becali, a atras atentia presei straine care scrie despre implicarea acestuia in fapte de coruptie, dar si despre declaratiile sale homofobe. Romania este descrisa drept o tara care incearca sa se bata cu coruptia la nivel inalt, desi putine au fost cazurile in care oficialii au fost condamnati in ultimii ani.

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci.

Lequipe, despre condamnarea lui Gigi Becali: Presedintele Stelei Bucuresti, la inchisoare

Cazul condamnarii lui Gigi Becali a traversat deja granitele Romaniei. Editia on-line a prestigiosului cotidian Lequipe ii informeaza pe francezi despre decizia justitiei romane, dezvaluind totodata motivele inchiderii patronului Stelei.

Corneliu Vadim Tudor despre condamnarea lui Gigi Becali: L-au bagat la puscarie ca pe ultimul borfas

Imediat dupa ce judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii pe Gigi Becali pentru urmatorii trei ani in Dosarul Transferurilor, Corneliu Vadim Tudor a criticat dur hotararea magistratilor, precizand ca patronul Stelei nu ar fi meritat sa fie condamnat la inchisoare.

Becali, despre dosarul MApN: Nu ma tem de verdict, nu poti sa spui la alb negru.

Omul de afaceri Gigi Becali a spus, luni, ca nu se teme de verdictul pe care magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) il vor da in dosarul schimburilor de terenuri pe care patronul Stelei l-a facut cu MApN, informeaza Mediafax. Acesta a adaugat ca nu se poate ca alti judecatori sa schimbe sentinta care a fost data anterior. Nu am de ce sa ma tem. Achitarea care a fost facuta de trei judecatori de la ICCJ, sunt acolo niste chestiune juridice peste care n-ai cum sa treci.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )