Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Antena3 Antena3,
Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci. continuă pe Antena3

Presa internationala despre condamnarea lui Gigi Becali: Unul dintre putinii oficiali romani care au fost gasiti vinovati / Becali a facut in mod repetat declaratii homofobe / Romania incearca sa demonstreze ca se poate lupta cu coruptia la nivel inalt

Condamnarea patronului Stelei, Gigi Becali, a atras atentia presei straine care scrie despre implicarea acestuia in fapte de coruptie, dar si despre declaratiile sale homofobe. Romania este descrisa drept o tara care incearca sa se bata cu coruptia la nivel inalt, desi putine au fost cazurile in care oficialii au fost condamnati in ultimii ani.

Lequipe, despre condamnarea lui Gigi Becali: Presedintele Stelei Bucuresti, la inchisoare

Cazul condamnarii lui Gigi Becali a traversat deja granitele Romaniei. Editia on-line a prestigiosului cotidian Lequipe ii informeaza pe francezi despre decizia justitiei romane, dezvaluind totodata motivele inchiderii patronului Stelei.

Corneliu Vadim Tudor despre condamnarea lui Gigi Becali: L-au bagat la puscarie ca pe ultimul borfas

Imediat dupa ce judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii pe Gigi Becali pentru urmatorii trei ani in Dosarul Transferurilor, Corneliu Vadim Tudor a criticat dur hotararea magistratilor, precizand ca patronul Stelei nu ar fi meritat sa fie condamnat la inchisoare.

Suporterii Stelei jubileaza dupa condamnarea lui Gigi Becali: Trei ani de libertate pentru echipa noastra

Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali i-a bucurat la culme pe unii suporteri ai Stelei, care au postat pe o retea de socializare un mesaj dur impotriva patronului echipei din Ghencea.

FORUM Comentati condamnarea lui Gigi Becali

Apasati aici pentru a comenta hotararea de astazi a lui ICCJ de condamnare de trei ani cu executare in Dosarul Terenurilor MApN.

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de catre puterea Basescu

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre condamnarea clientului sau. Acesta a facut referire la instrumentele judiciare pe care puterea.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul MApN: Patronul Stelei a ajuns in arest

UPDATE 21:49: ManagerulStelei, Mihai Stoica, a declarat ca decizia magistratilor de azi in ceea ce il priveste pe Gigi Becali este o executie si ca omul de afaceri a dovedit ca are demnitate, dupa cum a.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Becali: Am o stare de panica uitandu-ma la ce a ajuns statul de drept in Romania

Mircea Badea a comentat la Citizen Badea, din cadrul emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, cu privire la condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare. Potrivit deciziei luate luni,.

La puscarie? Adevarul prezinta semnalele care indica un verdict zguduitor: fratii Becali, George Copos, Cristi Borcea si Mihai Stoica vor ajunge, luni, dupa gratii

Giovanni a admis, vineri, ca e gata sa mearga la inchisoare, iar Gigi Becali a vorbit, azi, despre cum va avea grija de familia lui Meme, cat timp acesta va fi la puscarie. in plus, surse din lumea fotbalului sustin ca cei implicati in Dosarul Transferurilor n-au scapare.

La puscarie? Adevarul prezinta semnalele care indica un verdict zguduitor: fratii Becali, George Copos, Cristi Borcea si Mihai Stoica pot ajunge, luni, dupa gratii

Giovanni a admis, vineri, ca e gata sa mearga la inchisoare, iar Gigi Becali a vorbit, azi, despre cum va avea grija de familia lui Meme, cat timp acesta va fi la puscarie. in plus, surse din lumea fotbalului sustin ca cei implicati in Dosarul Transferurilor n-au scapare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )