Libnet.ro
UNICEF

14:45

BABA VANGA a anuntat URGIA pentru anul 2020: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL e aproape! E SOC SI GROAZA

B1 B1,
BABA VANGA a anuntat URGIA pentru anul 2020: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL e aproape! E SOC SI GROAZA

Baba Vanga a devenit cunoscuta in urma profetiilor pe care le-a facut, unele dintre ele chiar s-au si indeplinit. continuă pe B1

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. Ce ZODII se vor imbogati si CINE VA AVEA PROBLEME de SANATATE, in acest an!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020.

Baba Vanga, profetia care a socat Romania: VA LOVI PUTERNIC in 2020! Fratilor, urgia e aproape

Baba Vanga a facut o previziune socanta ce vizeaza Romania, in anul 2020. DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A iNTAMPLAT iN CURSUL DIMINETII Se pare ca Baba Vanga a.

Trei zodii care VOR DIVORTA in anul 2020. Din pacate, acest an va fi CUMPLIT pentru ei

Anul 2020 vine si cu vesti rele din punct de vedere astrologic. Trei zodii vor avea probleme in casnicie, ba chiar vor ajunge sa divorteze, spun astrele, conform spynews. ro.

Anul 2020 - un efort special de gandire strategica

Anul 2020 va fi marcat de trei evenimente cu impact major pentru dezvoltarea Romaniei: Uniunea Europeana va adopta noua perspectiva financiara 2021-2027 si ne asteptam ca tarii noastre sa ii revina un volum de fonduri europene cel putin la fel de mare ca si in perspectiva financiara 2014- 2020; partidele politice din Romania isi vor definitiva programele electorale atat pentru alegerile locale , cat si pentru cele parlamentare, cu un orizont de timp 2024; Guvernul Romaniei va definitiva obiectivele sale prioritare pentru negocierea cu Comisia Europeana a noului Acord de parteneriat pentru perioada 2021-2027, inclusiv a conditiilor pe care le vom avea de indeplinit pentru accesarea fondurilor europene.

MIHAI VOROPCHIEIVICI anunta runele pentru ianuarie 2020: Vesti cumplite pentru aceste ZODII

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea din 5 ianuarie de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna.

Rovana Plumb si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la presedintia PSD Dambovita

Europarlamentara Rovana Plumb a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va candida pentru un nou mandat la presedintia PSD Dambovita.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Expert Forum: Banii pentru partide in 2020, alocati in functie de numarul parlamentarilor, nu al voturilor. Principalul beneficiar a fost Partidul Pro Romania

Expert Forum a semnalat, miercuri, faptul ca, prin bugetul pe anul acesta, partidele primesc subventii in functie de numarul parlamentarilor pe care ii au inscrisi la data 1 ianuarie 2020, nu dupa numarul de voturi obtinute, asa cum prevedea Legea 3342006 a finantarii partidelor politice, noteaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )