Libnet.ro
UNICEF

12:30

BACALAUREAT 2013 Au inceput probele orale la o limba straina. Lectii VIDEO adevarul.ro pentru Franceza si Engleza

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Au inceput probele orale la o limba straina. Lectii VIDEO adevarul.ro pentru Franceza si Engleza

Elevii care dau examenul de Bacalaureat anul acesta sustin in perioada 25-28 iunie proba orala la o limba straina. Adevarul. ro a publicat deja doua lectii video, in cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza pentru Bac 2013 si Capacitate 2013, pentru elevii care vor sustine evaluarea competentelor lingvistice la Engleza si Franceza. continuă pe Adevărul

BAC 2013 Absolventii vor sustine de maine examenul de limba straina. Cum se desfasoara proba

Bacalaureatul 2013, sesiunea iunie-iulie, continua maine cu examenul de limba straina. De pe 25 iunie si pana vineri, 28 iunie, absolventii de liceu vor sustine proba de Evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C. In cadrul acestui examen, elevii vor sustine o proba scrisa, una orala si o proba de intelegere a unui text audiat. Vezi in articol calendarul bacalaureatului 2013 si care sunt regulile examenului de limba straina.

BAC 2013 Absolventii vor sustine marti examenul de limba straina. Cum se desfasoara proba

Bacalaureatul 2013, sesiunea iunie-iulie, continua marti cu examenul de limba straina. De pe 25 iunie si pana vineri, 28 iunie, absolventii de liceu vor sustine proba de Evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C. In cadrul acestui examen, elevii vor sustine o proba scrisa, una orala si o proba de intelegere a unui text audiat. Vezi in articol calendarul bacalaureatului 2013 si care sunt regulile examenului de limba straina.

Bacalaureat 2013. Elevii Constantei au ales majoritar Engleza

Ultima proba orala a Bacalaureatului 2013, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C), a inceput marti, 25 iunie, cu proba de auditie, urmata de cea scrisa si se va incheia vineri, 28 iunie.

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica miercuri lectiile VIDEO pentru proba obligatorie de la Bac

Adevarul. ro publica miercuri doua noi lectii video destinate elevilor de clasa a XII-a care dau, pe 3 iulie, examenul scris la materia obligatorie de profil: Matematica pentru profilul Real) si Istorie pentru profilul Uman), in cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza pentru Bac 2013 si Capacitate 2013.

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica luni lectiavideo pentru prima proba scrisa la Bac: Limba si literatura romana

Adevarul. ro publica luni o noua lectie video destinata elevilor de clasa a XII-a care vor da pe 1 iulie prima proba scrisa de la Bacalaureatul 2013: examenul la Limba si literatura romana, in cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza.

BACALAUREAT 2013 Peste 800 de absolventi de liceu nu stiu sa foloseasca un calculator

Peste 800 de absolventi de clasa a XII-a, care au dat proba de competente digitale la Bacalaureat anul acesta, nu stiu sa foloseasca un calculator. Ei nu au putut obtine niciun calificativ, conform datelor Ministerului Educatiei.

BACALAUREAT 2013 A cincea lectie video adevarul.ro: Proba scrsa la Limba Romana

Profesoara de Limba si Literatura Romana, Iulia Pop, de la Colegiul National Sfantul Sava din Capitala, prezinta lectia video pentru proba scrisa la Romana din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Lectia face parte din campania adevarul. ro te mediteaza.

BACALAUREAT 2013 A cincea lectie video adevarul.ro: Proba scrisa la Limba Romana

Profesoara de Limba si Literatura Romana, Iulia Pop, de la Colegiul National Sfantul Sava din Capitala, prezinta lectia video pentru proba scrisa la Romana din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Lectia face parte din campania adevarul. ro te mediteaza.

Evaluarea Nationala 2013 Baremul integral de la examenul de Limba si literatura romana

Baremul de evaluare si de notare la examenul de Limba si literatura romana, Evaluarea Nationala 2013, a fost publicat de Ministerul Educatiei. Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut astazi, 25 iunie, primul examen de la finalul gimnaziului. Ei au avut de realizat doua compuneri si de raspuns mai multor intrebari pornind de la un fragment din Alexandru Vlahuta - Din durerile lumii si pe baza unui text de pe www. eucitesc. ro. Descarca din articol baremul oficial de evaluare si de notare de la Limba si literatura romana.

FOTO CAPACITATE 2013: Subiecte mai usoare la Limba si literatura romana

Absolventii de gimnaziu au iesit in urma cu putin timp de la proba de Limba si literatura romana a Evaluarii Nationale. Subiectele au fost, spun ei, destul de accesibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )