Libnet.ro
UNICEF

16:15

BACALAUREAT 2017. O eleva din Arad a fost data afara de la Bacalaureat. Care este motivul

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2017. O eleva din Arad a fost data afara de la Bacalaureat. Care este motivul

Bacalaureat 2017Examenul de Bacalaureat 2017 a inceput cu stangul, pentru o eleva din Arad, care a intrat cu telefonul mobil la proba orala de limba romana din cadrul. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2017. Cum s-au descurcat elevii la prima proba a bacalaureatului. Cati au aflat despre premierul Liviu Rebreanu

A inceput examenul de Bacalaureat. Peste 135 de mii de elevi s-au inscris pentru a da examenul deBACALAUREAT 2017. Primul test a fost examenul oral la limba si literatura romaci.

BACALAUREAT 2017 TIMIS. Cinci elevi eliminati din examen pentru ca au fost prinsi cu telefoanele mobile

Prima proba a Bacalaureatului a fost si ultima pentru cinci elevi din judetul Timis. Acestia au intrat in sala de examen fara sa tina cont ca nu are voie sa isi ia si.

BACALAUREAT 2017 BOTOSANI. Cati elevi sustin examenul la BACALAUREAT 2017 in BOTOSANI

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, la proba de competente lingvistice s-au inscris 2. 518 elevi, in timp ce la proba de competente lingvistice la.

Bacalaureat 2017. Surpriza pentru elevii care vor lua 10 la examenul de bacalaureat

Bacalaureat 2017. Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA ofera gratuitate la cele doua festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat si, in plus, cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat.

BACALAUREAT 2017. 700 de elevi din Dolj nu s-au inscris la prima proba a examenului de Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe astazi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Verificarea se va desfasura pe.

BACALAUREAT 2017. Calendarul examenelor la BACALAUREAT 2017. Subiecte la limba romana

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana.

BACALAUREAT 2017. Examenul de BACALAUREAT incepe marti. Ce trebuie sa stiti

Aproximativ 145. 000 de absolventi de liceu vor sustine examenul de Bacalaureat, prima sesiune, care incepe marti cu probele orale. Astfel, marti si miercuri este programata proba de.

BACALAUREAT 2017. A inceput prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Evaluarea la aceasta proba va.

BACALAUREAT 2017. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe marti

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Evaluarea la aceasta proba va .

BACALAUREAT 2017. Liceenii sustin, joi, proba orala la limba materna. Modele de SUBIECTE la limbile maghiara, germana, sarba, turca, croata,slovaca, ucraineana si italiana

Liceenii apartinand minoritatilor nationale sustin, joi si vineri, proba orala la limba materna, in cadrul examenului de Bacalaureat. Ei pot da examenul la una din limbile: croata, germana, maghiara, sarba, slovaca, turca, ucraineana si italiana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )