Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bacalaureat: O lucrare de nota 10 la proba de matematica a fost notata cu 1

B1 B1,
Bacalaureat: O lucrare de nota 10 la proba de matematica a fost notata cu 1

O eleva a unui liceu din Cugir a fost notata cu 1 la proba de matematica de la Bacalaureat, in conditiile in care lucrarea ei a fost notata cu 10 de catre profesorii corectori din Sibiu, informeaza. continuă pe B1

Rezultate Bacalaureat 2015 Vaslui. O olimpica la limba romana a fost notata cu 6.65 tocmai la disciplina la care ani intregi a cules premii dupa premii

Rezultate Bacalaureat 2015. Raluca Isabela Haulica, unul dintre elevii straluciti ai celui mai bun liceu din Vaslui, a suferit un soc la afisarea rezultatelor la Bacalaureat. Adolescenta a fost notata cu 6,65 tocmai la disciplina la care a cules premii la olimpiade.

Rezultate Bacalaureat 2015 Vaslui. O olimpica la limba romana a fost notata cu 6.55 tocmai la disciplina la care ani intregi a cules premii dupa premii

Rezultate Bacalaureat 2015. Raluca Isabela Haulica, unul dintre elevii straluciti ai celui mai bun liceu din Vaslui, a suferit un soc la afisarea rezultatelor la Bacalaureat. Adolescenta a fost notata cu 6,55 tocmai la disciplina la care a cules premii la olimpiade.

Rezultate BAC 2015. O olimpica la limba romana a fost notata cu 6.55 tocmai la disciplina la care ani intregi a cules premii dupa premii

Rezultate Bacalaureat 2015. Raluca Isabela Haulica, unul dintre elevii straluciti ai celui mai bun liceu din Vaslui, a suferit un soc la afisarea rezultatelor la Bacalaureat. Adolescenta a fost notata cu 6,55 tocmai la disciplina la care a cules premii la olimpiade.

Lucrare de 10, notata cu 1 la Bacalaureat. Cum a fost posibil

O eleva a unui liceu din orasul Cugir a fost notata eronat la Bacalaureat cu nota 1,00 la proba de matematica de catre profesorii corectori din Sibiu, in conditiile in care lucrarea acesteia a fost de.

GAFA la Bac. Lucrare de 10, notata cu 1

O eleva a unui liceu din orasul Cugir a fost notata eronat la Bacalaureat cu nota 1,00 la proba de matematica de catre profesorii corectori din Sibiu, in conditiile in care lucrarea acesteia a fost de nota 10.

Nadia Comaneci, in vizita la sala de la Montreal, unde a devenit in urma cu 39 ani, prima gimnasta din lume care a primit nota 10

Nadia Comaneci s-a intors in sala de la Montreal in care, in urma cu 39 de ani, a devenit prima gimnasta din lume care a primit nota 10, cu ocazia Jocurilor Olimpice de vara din 1976. Nadia a efectuat aceasta vi.

Rezultate Bacalaureat 2015. Fata lui Gigi Becali stie istorie de nota 10

Alexandra, fata lui George Becali, a obtinut o medie de 9,43 la examenul de Bacalaureat 2015. Mai exact, fata mijlocie a latifundiarului a luat nota 9,15 la Limba si Literatura Romana, 10 la Istorie si 9,15 la Geografie.

BACALAUREAT 2015. 63 de elevi au obtinut nota 10. Cluj, cea mai mare promovabilitate

63 de elevi de clasa a XII-a, inscrisi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015, au obtinut media 10, la nivelul intregii tari, informeaza Ministerul Educatiei.

Rezultate Bacalaureat 2015. Geniala din Darabani: singura eleva din judetul Botosani care a luat nota 10 la Bac

Raluca Munteanu este singura eleva din judetul Botosani care a reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat. Nu invata insa la un liceu de top din judetul Botosani si nici nu locuieste intr-un cartier exclusivist al municipiului. Raluca Munteanu 19 ani) locuieste in Darabani, un orasel sarac si ruralizat.

Eleva de nota 10, sefa de promotie, eliminata de la Bac: Nu stiu ce se va intampla. Aveam planuri mari si eram nerabdatoare sa ajung la facultate

Alexandra Burta se numara printre cei 108 elevi de la Colegiul Tehnic Unirea din Stei care au fost eliminati de la Bacalaureat. A absolvit patru ani de liceu ca sefa de promotie, cu media 10, si nu isi poate explica motivele care au dus la eliminarea sa din examen. Asteapta raspunsuri la intrebari si nu ii vine sa creada ca visurile i se pot narui atat de usor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )