Libnet.ro
UNICEF

10:46

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, elevii sustin proba la alegere a profilului. Subiectele si baremele, pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, elevii sustin proba la alegere a profilului. Subiectele si baremele, pe adevarul.ro

Astazi, elevii sustin ultima proba scrisa din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2014 la una din 10 materii la alegere. Adevarul va publica in timp real subiectele de la examen si va va tine la curent cu ultimele noutati in materie de Bac. continuă pe Adevărul

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii sustin proba la Matematica si Istorie

Peste 900 absolventi de liceu din Satu Mare sustin miercuri proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Adevarul. ro a publicat subiectele la matematica la profilul tehnologic si profilul mate-info.

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii sustin proba la Matematica si Istorie. Rezolvarea subiectelor, la Adevarul Live de la ora 14:00

Peste 36. 200 absolventi de liceu sustin miercuri proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Dintre acestia peste 31. 800 sustin examenul la Matematica si peste 4. 300, la Istorie.

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii sustin proba la Matematica si Istorie. Rezolvarea subiectelor, la Adevarul Live de la ora 14.00

Peste 36. 200 absolventi de liceu sustin miercuri proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Dintre acestia peste 31. 800 sustin examenul la Matematica si peste 4. 300, la Istorie.

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii au sustinut proba la alegere a profilului

Peste 350 absolventi de liceu din Satu Mare au sustinut vineri proba scrisa la alegere a profilului si specializarii la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Adevarul. ro a publicat toate subiectele.

Bacalaureat de toamna 2014: Marti, candidatii sustin proba la limba materna

Peste 1. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin marti proba scrisa la limba materna, iar cei mai multi dintre acestia sunt inscrisi la limba maghiara.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, 999 de elevii din Maramures sustin proba la alegere a profilului

Ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, pentru candidatii din Maramures. La nivel de judet pentru sustinerea probei la alegere a profilului si specializarii s-au inscris un numar de 999 de candidati.

Bacalaureat de toamna 2014 Botosani. Elevii botosaneni relaxati la ultima proba la alegere: Ma simt ca si cum as fi luat BAC-ul

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat. Absolventii s-au declarat mult mai relaxati la ultima proba decat la romana sau matematica. Elevii care nu au scris nimic la primele probe nu s-au mai prezentat la examen.

Bacalaureat de toamna 2014: Candidatii au fugit de matematica

Proba obligatorie a profilului, care pentru majoritatea candidatilor este matematica, pare sa-i fi speriat pe absolventii de liceu din Salaj, care au absentat pe capete miercuri, de la examen, desi initial se inscrisesera si la aceasta proba.

Bacalaureat de toamna 2014: Elevii din Buzau sustin proba obligatorie de profil - Matematica sau Istorie

Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat continua astazi cu proba obligatorie de profil: Matematica sau Istorie. Candidatii care fraudeaza nu vor mai putea participa la urmatoarele doua perioade ale examenului.

Bacalaureat de toamna 2014 Cluj: De ce sa dai la Facultate? Cu ce te ajuta?

Circa 1. 500 de absolventi din judetul Cluj au sustinut, astazi, proba obligatorie a profilului Istorie respectiv Matematica. Elevii cu care Adevarul a stat de vorba sustin ca subiectele au fost mai grele decat se asteptau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )