Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacau: Trei barbati au fost arestati dupa ce au talharit si amenintat un sirian

B1 B1,
Bacau: Trei barbati au fost arestati dupa ce au talharit si amenintat un sirian

Trei barbati cu varste cuprinse intre 42 si 53 de ani au fost arestati preventiv, sambata, pentru talharie si santaj, de Tribunalul Bacau, dupa ce i-au luat unui cetatean sirian, pe care l-au amenintat. continuă pe B1

Descoperire SOCANTA intr-o padure din Braila. Ce au gasit trei barbati care plecasera dupa lemne: Si politistilor le-a fost greu sa priveasca scena

Descoperire macabra in padurea de langa statiunea braileana Lacu Sarat. Trei oameni care cautau lemne de foc au gasit cadavrul unei femei, incendiat si legat intre doi copaci. Socati, oamenii au chemat.

Cei trei barbati care au ars de vie o batrana din comuna Sutesti, trimisi in judecata

Cei trei barbati care au ars de vie o batrana din comuna Sutesti, pe care mai intai o talharisera, au fost trimisi in judecata de catre procurorii de la Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea.

Patronul firmei Shelter Security si contabila societatii au fost arestati preventiv

Alin Ionescu, patronul firmei Shelter Security, si contabila firmei, Roxana Aron, cercetati pentru evaziune fiscala, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata.

Un barbat a fost retinut, dupa ce a primit 50.000 de euro sa faca trafic de influenta la CAB

Un barbat judecat pentru coruptie a fost retinut de procurorii DNA, joi, dupa ce, cand se afla in arest preventiv, a promis unei persoane ca va interveni in favoarea acesteia la judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti, in schimbul a 50. 000 de euro, primiti ulterior, dupa eliberare, transmite Mediafax.

Italia: Opt romi de origine romana au fost retinuti dupa ce s-au batut cu lanturi si curele in centrul Florentei

Doua grupuri de romani de etnie roma s-au batut, joi dupa-amiaza, cu lanturi si curele, in centrul orasului italian Florenta. in urma altercatiei, doua persoane au fost ranite, iar alte opt retinute,.

Donetk: 10 persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze

Un numar de 10 persoane au fost ucise, iar alte noua au fost ranite, miercuri, dupa ce un maxi-taxi si o scoala din Donetk au fost vizate de obuze, a anuntat administratia regionala, citata de AFP. Patru.

Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3

Un canadian de 22 de ani, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politistii bucuresteni dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 si a.

Aeroportul Tegel din Berlin a fost inchis dupa descoperirea unei bombe

Traficul aerian a fost suspendat complet, pentru cel putin o ora, pe Aeroportul Tegel din Berlin. in acest timp, toate aterizarile si decolarile au fost oprite. Potrivit presei locale, cel putin 27 de curse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )