Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un barbat a fost retinut, dupa ce a primit 50.000 de euro sa faca trafic de influenta la CAB

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost retinut, dupa ce a primit 50.000 de euro sa faca trafic de influenta la CAB

Un barbat judecat pentru coruptie a fost retinut de procurorii DNA, joi, dupa ce, cand se afla in arest preventiv, a promis unei persoane ca va interveni in favoarea acesteia la judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti, in schimbul a 50. 000 de euro, primiti ulterior, dupa eliberare, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3

Un canadian de 22 de ani, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politistii bucuresteni dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 si a.

Un barbat care a primit 50.000 de euro dupa ce a promis interventii pe langa judecatori, retinut

Un barbat judecat pentru fapte de coruptie a fost retinut, joi, dupa ce, in timp ce se afla in arest preventiv, ar fi promis unei persoane ca va interveni in favoarea acesteia la judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti, in schimbul a 50. 000 de euro, primiti ulterior, dupa eliberare.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru si patronul firmei de paza si securitate care ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro ar fi fost retinut in aceasta noapte, iar astazi va fi adus la tribunal cu propunere de arestare preventiva, transmit sursele de presa.

Un barbat a fost arestat dupa ce a deschis focul in apropierea ambasadei Etiopiei

Agentii serviciilor secrete americane au arestat ieri un barbat care a deschis focul in apropierea ambasadei Etiopiei din Washington, fara a rani pe cineva, a anuntat presa americana, citata de AFP.

CLIPE DE COSMAR pentru Cristina Spatar! Sotul vedetei, Alin Ionescu a fost retinut pentru 24 de ore!

Cantareata RB Cristina Spatar trece printre cele mai negre momente din viata ei. Sotul cantaretei, Alin Ionescu, a fost retinut.

Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut in luni noapte pentru 24 de ore, fiind acuzat intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV.

Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 al Capitalei

Un canadian in varsta de 22 ani, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politisti dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 al Capitalei.

UPDATE: Politist rutier, accidentat de un sofer beat si fara permis. Este vorba despre un fost fotbalist, Roberto Daniel Niculescu. A fost retinut pentru tentativa de omor calificat

Un tanar care conducea baut si fara a avea permis de conducere, a accidentat un politist care dirija circulatia intr-o intersectie din Sectorul 6 al Capitalei, acesta din urma ajungand la spital, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau. Barbatul se numeste Roberto Daniel Niculescu si a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta a fost dus la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva pentru tentativa de omor calificat.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 12:05 Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti informeaza ca in urma audierilor efectuate in dosarul penal in care sunt cercetate mai multe persoane pentru savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala au fost puse sub inculpare Ionescu Alin si Aron Roxana, emitandu-se totodata si ordonante de retinere a acestora pentru 24 de ore.

Italia: Opt romi de origine romana au fost retinuti dupa ce s-au batut cu lanturi si curele in centrul Florentei

Doua grupuri de romani de etnie roma s-au batut, joi dupa-amiaza, cu lanturi si curele, in centrul orasului italian Florenta. in urma altercatiei, doua persoane au fost ranite, iar alte opt retinute,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )