Libnet.ro
UNICEF

17:31

Backstreet Boys, concert caritabil din sufragerie pentru cadrele medicale care salveaza viata pacientilor cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Backstreet Boys, concert caritabil din sufragerie pentru cadrele medicale care salveaza viata pacientilor cu coronavirus

Trupa Backstreet Boys a fost una dintre cele care au luat parte la concerul caritabil organizat de Elton John. continuă pe Antena3

Naistul Damian Draghici, concert surpriza din balcon pentru vecinii aflati in izolare

Naistul Damian Draghici a oferit duminica un moment muzicant emotionant vecinilor sai, aflati in izolare. Celebrul naist a sustinu un concert pe balcon, spre bucuria vecinilor din blocurile.

Renuniune Backstreet Boys in timpul pandemiei. Cum au cantat artistii pe internet VIDEO

Toti cei 5 membri ai trupei Backstreet Boys s-au reunit virtual in timpul pandemiei si, spre bucuria fanilor, au cantat pe internet una dintre piesele lor celebre. Iata aici despre ce este vorba.

Elton John canta din sufragerie. Lady Gaga, Mariah Carey si Billie Eilish i se alatura

In urma cu doar cateva ore, Elton John a gazduit evenimentul iHeartMedia Living Room Concert for America. Celebrl artista a cantat din sufragerie si la fel au facut si staruri precum Lady Gaga, Mariah Carey sau Billie Eilish.

Premierul grec, apel catre membrii guvernului si parlamentari sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a facut apel la membrii guvernului sau si la parlamentarii majoritatii sale sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul, lucru pe care noua presedinta a tarii, Katerina Sakellaropoulou, a promis.

COVID-19 |Airbus va produce viziere imprimate 3D pentru cadrele medicale

Cele mai multe centre Airbus din Spania si-au unit fortele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19.

CE propune o schema de program de lucru redus al angajatilor din companii pentru a evita concedierile

Comisia Europeana a propus miercuri o noua schema de program de lucru redus la nivelul UE, schema care va fi sprijinita de stat, pentru a ajuta oamenii sa isi pastreze locurile de munca intr-un moment in care pandemia de coronavirus afecteaza.

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Guvernul austriac aduce cu doua avioane ingrijitori din Romania pentru persoane varstnice

Romanii care fac naveta, zilnic ori saptamanal, pentru a munci in Austria si care reprezinta jumatate dintre muncitorii tarii care asigura ingrijire non-stop nu au mai putut intra in Austria din cauza ca Ungaria si-a inchis granitele, fara exceptii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )