Libnet.ro
UNICEF

21:15

Baiat de cinci ani din Galati, luat de la femeia care l-a crescut si dat inapoi mamei. Micutul ar fi fost batut

Antena3 Antena3,
Baiat de cinci ani din Galati, luat de la femeia care l-a crescut si dat inapoi mamei. Micutul ar fi fost batut

Un copil de cinciani a fost luat de autoritati de la strabunica de 82 de ani care il crestea si l-a dat mamei. Autoritatile din Galati s-au autosesizat, dupa ce pe site-urile de socializare au aparut. continuă pe Antena3

Copila plina de sange din Galati, poveste tulburatoare de viata. Tatal a fost condamnat la inchisoare pentru furt, iar mama a avut de a face cu retele de prostitutie

Fata de 14 ani din Galati care a fost gasita plina de sange in mijlocul strazii are o poveste de viata cutremuratoare. Pe parinti nu s-a putut baza prea mult, caci lucrurile ilegale i-au atras pe.

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Ce s-a intamplat cu prietenul fetei pline de sange din Galati. Politistii l-au interogat

Prietenul fetei de 14 ani, care a fost gasita sangerand pe o strada din Galati, a fost dus la Parchet pentru audieri. Politistii incearca astfel sa afle cum au decurs lucrurile intre cei doi, in urma intalnirii, tanarul fiind suspect de savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor. Fata de 14 ani, gasita in .

Primele masuri fata de politistii din Galati, care nu au intervenit in cazul adolescentei pline de sange

In urma unui clip filmat in weekend, in Galati, si aparut pe Facebook la scurt timp, o fata de 14 ani a fost gasita pe strada plina de sange, stand in fata unor politisti, fara ca vreunul sa reactioneze. Se pare ca indiferenta se plateste, indeosebi in acest context. Care sunt primele masuri fata de .

Digi24: Cazul minorei din Galati. Ce au declarat rudele baiatului. Daca ne-o dau, noi facem logodna

Rudele baiatului de 14 ani care a intretinut relatii sexuale cu fata gasita plina de sange pe o strada din Galati sustin ca nici nu se poate pune problema ca la mijloc ar fi un viol. in casa unde s-au intalnit cei doi adolescenti mai erau prezenti o verisoara a baiatului si o alta ruda a acestuia, au stabilit procurorii.

Cine sunt parintii fetei pline de sange din Galati si de ce a ajuns la casa de copii

Cine este, de fapt, copila plina de sange din Galati? Romania, din nou separata de o lume normala, dupa cazul revoltator din Galati. Dezgustarea romanilor a atins un nivel mai inalt la adresa autoritatilor dupa ce fata, in soc hemoragic, cerea ajutor de la politia care vorbea cu ea prin geamul deschis al masinii. Cum .

Rasturnare de situatie in cazul fetei gasite plina de sange pe o strada din Galati

Rasturnare de situatie in cazul fetei gasite plina de sange pe o strada din Galati. Baiatul care initial s-a banuit ca a violat-o vrea sa o ia de sotie. Rudele acestuia sustin ca cei doi, care au 14,.

Adolescentul de 15 ani din Reghin a sunat la 112 si a spus ca mama sa a fost injunghiata. Politistii au plecat imediat spre adresa iar cand au ajuns la usa au avut parte de o surpriza

Un adolescent in varsta de 15 ani, din Reghin, a anuntat la 112 ca tatal sau si-a injunghiat mama. Adresa pe care baiatul a dat-o operatorului a fost insa a unei familii pe care a vrut sa se razbune pentru.

Constanta: Barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite a fost prins

Un barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a fost prins de politistii consta.

O femeie de 71 de ani din Ploiesti data disparuta a fost gasita

O femeie de 71 de ani din Ploiesti data disparuta luni dupa ce a plecat voluntar de acasa a fost gas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )