Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ban Ki-moon: Acordul de la Paris privind schimbarile climatice va fi semnat vineri de 171 de tari

România Liberă România Liberă,
Ban Ki-moon: Acordul de la Paris privind schimbarile climatice va fi semnat vineri de 171 de tari

Acordul privind schimbarile climatice negociat la Paris in decembrie 2015 va fi semnat de 171 de tari, a anuntat vineri, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, in deschiderea ceremoniei organizate special in acest scop la sediul Natiunilor Unite din New York, informeaza AFP si EFE, preluate de Agerpres. Este un moment istoric. Niciodata pana acum, un acord international nu a mai fost semnat in aceeasi zi de un numar atat de mare de state, a subliniat el, in franceza, subtil omagiu fata de eforturile depuse de Franta pentru realizarea acestui acord. continuă pe România Liberă

Ban Ki-moon: Accordul de la Paris privind schimbarile climatice va fi semnat vineri de 171 de tari

Acordul privind schimbarile climatice negociat la Paris in decembrie 2015 va fi semnat de 171 de tari, a anuntat vineri, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, in deschiderea ceremoniei organizate special in acest scop la sediul Natiunilor Unite din New York, informeaza AFP si EFE, preluate de Agerpres. Este un moment istoric. Niciodata pana acum, un acord international nu a mai fost semnat in aceeasi zi de un numar atat de mare de state, a subliniat el, in franceza, subtil omagiu fata de eforturile depuse de Franta pentru realizarea acestui acord.

De Ziua Pamantului, statele lumii au semnat Acordul Istoric privind Schimbarile Climatice

Peste 155 de state au semnat, astazi, la New York, Acordul privind schimbarile climatice al carui obiectiv principal este limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 2 grade Celsius, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

ZIUA PAMANTULUI. Acordul privind schimbarile climatice a fost semnat. Ce se intampla de ZIUA PAMANTULUI

Peste 155 de state au semnat, astazi, la New York, Acordul privind schimbarile climatice al carui obiectiv principal este limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 2.

ZIUA PAMANTULUI. Tot ce trebuie sa stiti despre schimbarile climatice si ZIUA PAMANTULUI

Sunt 46 de ani de cand 22 aprilie este ziua dedicata Pamantului. Schmbarile climatice sunt reale si sunt un pericol. Sa vedem cateva dintre acestea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )