Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ban Ki-moon a cerut ca ostilitatile dintre Israel si Hamas sa inceteze imediat

Antena3 Antena3,
Ban Ki-moon a cerut ca ostilitatile dintre Israel si Hamas sa inceteze imediat

Secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, a cerut luni, intr-o conferinta de presa, la Cairo, ca ostilitatile dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas sa inceteze imediat,. continuă pe Antena3

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a cerut ca ostilitatile dintre Israel si Hamas sa inceteze imediat

Ban Ki-moon, secretarul general al Natiunilor Unite, s-a deplasat, luni, la Cairo, pentru a incerca sa contribuie la incheierea unui armistitiu si a cerut ca ostilitatile dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas sa inceteze imediat.

Presedintele palestinian solicita o reuniune de urgenta a ONU pe tema violentelor din Fasia Gaza. Ban Ki-moon cere Israelului sa protejeze civilii

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a solicitat recent Israelului sa depuna mai multe eforturi pentru a-i proteja pe civilii din Fasia Gaza, in contextul ofensivei reluate impotriva militantilor Hamas, relateaza AFP. Duminica s-a inregistrat cea mai sangeroasa zi de la debutul violentelor, fiind ucisi cel putin 100 de palestinieni.

Ban Ki-moon crede ca avionul MH17 a fost doborat si cere condamnarea acestui act distrugator

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, este de parere ca avionulMalaysia Airlines prabusit in Ucraina a fost doborat si condamna aceasta actiune, informeaza ITAR-TASS. Secretarul general al.

Ban Ki-moon va efectua o vizita sambata in Orientul Mijlociu

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon se va duce sambata in vizita in Orientul Mijlociu, a anuntat vineri un inalt responsabil al Natiunilor Unite. Ban intentioneaza sa-si arate solidaritatea fata de israelieni si palestinieni, a precizat, in fata Consiliului de Securitate, secretarul general adjunct pentru afaceri politice Jeffrey Feltman, citat de AFP.

ONU cere revenirea la acordul de incetare a focului din noiembrie 2012 dintre Israel si Hamas

Presedintele Consiliului de Securitate al ONU, ambasadorul rwandez Eugene-Richard Gasana, a cerut printr-o declaratie citita revenirea la acordul de incetare a focului din noiembrie 2012 intre Israel si Hamas si a precizat ca ONU este ingrijorata fata de numarul tot mai mare al victimelor, cerand totodata incetarea ostilitatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )