Libnet.ro
UNICEF

13:31

Banca Carpatica, pierderi de 21 de milioane de lei in primele 9 luni. Johan Gabriels, CEO: Am facut progrese importante in gasirea de investitori strategici. In scurt timp, actionarii vor analiza si vor decide

Hotnews Hotnews,
 Banca Carpatica, pierderi de 21 de milioane de lei in primele 9 luni. Johan Gabriels, CEO: Am facut progrese importante in gasirea de investitori strategici. In scurt timp, actionarii vor analiza si vor decide

In primele noua luni ale anului 2014, Banca Comerciala Carpatica a inregistrat o pierdere de 21,7 mil. lei, generata de necesitatea constituirii unor provizioane in valoare de 54. 6 mil. lei, au transmis vineri Bursei de Valori actionarii institutiei de credit. Presedintele executiv al Bancii Carpatica, Johan Gabriels, declara in luna aprilie ca managementul si-a propus sa gaseasca pana in luna septembrie o varianta de fuziune care sa sustina propulsarea bancii in top 10, cu pastrarea numelui, avand si sustinerea actionarului majoritar, Ilie Carabulea, in ciuda unor probleme de comunicare initiale. In comunicatul de vineri, Gabriels spune ca s-au facut progrese importante in directia identificarii de investitori strategici, urmand ca in scurt timp, actionarii bancii sa analizeze si sa decida in acest sens. Carpatica este curtata de doi investitori puternici - Fondul de investitii JC Flowers infiintat de un fost partener si executiv la Goldman Sachs),AnaCap si Axxess Capital. continuă pe Hotnews

Banca Carpatica anunta pierderi de 21,7 de milioane de lei in primele noua luni, din cauza provizioanelor

Banca Comerciala Carpatica BCC) si-a adancit pierderea in trimestrul al III-lea, ajungand la 21,75 milioane lei dupa primele noua luni, fata de un profit de 19,37 milioane lei in perioada similara din 2013, pe fondul constituirii unor provizioane de 54,6 milioane lei, potrivit reglementarilor BNR, scrie Mediafax.

Acordarea de noi credite a ajutat Banca Transilvania sa realizeze un profit net de 338 de milioane de lei in primele noua luni, in crestere cu 40%

Banca Transilvania a raportat un profit net de 338,13 milioane lei in primele noua luni, in crestere cu 40,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, activele institutiei de credit urcand, fata de decembrie 2013, cu 6,2%, la 34,04 miliarde de lei.

BCC a inregistrat o pierdere de 21,7 milioane lei din cauza constituirii provizioanelor de 54,6 milioane lei

In primele noua luni ale anului 2014, Banca Comerciala Carpatica BCC) a inregistrat o pierdere de 21,7 milioane lei, generata de necesitatea constituirii unor provizioane in valoare de 54,6 milioane lei, in linie cu noile abordari si cerinte din sectorul financiar-bancar, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Profitul Bancii Transilvania a crescut cu 40,8%, la 338,13 milioane lei fata de aceeasi perioada din 2013

Banca Transilvania TLV) a avut in trimestrul trei un profit net de 338,136 milioane lei, in crestere cu 40,8% fata de aceeasi perioada a anului 2013, activele institutiei de credit urcand, fata de decembrie 2013, cu 6,2%, la 34,046 miliarde de lei, potrivit unui comunicat emis de banca.

MFP: Programul Prima masina va beneficia de un plafon total al garantiilor de 50 de milioane lei in 2014

Programul guvernamental de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, prin care statul va garanta finantarea pentru achizitia unui autoturism nou, va beneficia in 2014 de un plafon total al garantiilor de 50 de milioane de lei, potrivit proiectului normelor de implementare a programului, postat vineri pe site-ul MFP.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,18 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 25 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 25 milioane lei 5,75 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10 milioane lei 2,26 milioane euro).

AEP: Partidele si candidatii independenti au primit donatii de peste 7,5 milioane lei in campanie

Valoarea totala a donatiilor primite si declarate de partidele politice, aliantele politice si electorale si candidatii independenti in campania electorala pentru alegerea presedintelui s-a ridicat la peste 7,5 milioane lei, arata Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Banca Carpatica face pierderi de 21 mil. lei in T3, dupa provizioanele impuse de BNR

Banca Comerciala Carpatica BCC) a inregistrat in trimestrul al treilea pierderi de 21,75 milioane lei, comparativ cu un profit de 19,37 milioane lei in perioada similara din 2013, pe fondul constituirii unor provizioane de 54,6 milioane lei, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )