Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Banca din Bucuresti JEFUITA de un barbat mascat

Antena3 Antena3,
Banca din Bucuresti JEFUITA de un barbat mascat

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc,. continuă pe Antena3

Jaf la o banca din Bucuresti

Un barbat a jefuit marti la pranz o banca din Bucuresti, transmite B1 TV. Barbatul, mascat cu un fular, a reusit sa fure 5. 000 din casieria bancii. Nici un angajat sau client al bancii nu a fost atacat de hot. Vom reveni cu amanunte.

Jaf la o banca din Capitala

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei. Atacatorul a reusit sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc, potrivit unor surse din Politie.

Jaf la o banca din Sectorul 4 al Capitalei

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc.

Galati: Medic, lovit de un barbat mascat in curtea spitalului

Un medic ginecolog de la Spitalul de Urgenta Galati a fost agresat, sambata, de un barbat mascat, cand iesea din garda si pleca prin curtea interioara a spitalului spre parcare, relateaza Agerpres.

Jaf armat la o banca din Capitala: hotii isi fac un obicei sa fure din banci de Craciun

Un jaf armat a avut loc astazi la o banca din Capitala, hotul, care era mascat, a amenintat-o pe casierita, luand o suma 50. 000 de lei.

Allianz-Tiriac va asigura in urmatoarele 12 luni bunurile din Teatrul National din Bucuresti

Allianz-Tiriac va asigura, incepand cu aceasta luna, bunurile detinute de Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, polita acoperind suma de 23,5 milioane de lei, a anuntat compania, citata de Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )