Libnet.ro
UNICEF

20:45

Jaf la o banca din Sectorul 4 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Jaf la o banca din Sectorul 4 al Capitalei

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc. continuă pe Adevărul

Jaf la o banca din Bucuresti

Un barbat a jefuit marti la pranz o banca din Bucuresti, transmite B1 TV. Barbatul, mascat cu un fular, a reusit sa fure 5. 000 din casieria bancii. Nici un angajat sau client al bancii nu a fost atacat de hot. Vom reveni cu amanunte.

Jaf la o banca din Capitala

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei. Atacatorul a reusit sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc, potrivit unor surse din Politie.

Jaf armat la o banca din Capitala: hotii isi fac un obicei sa fure din banci de Craciun

Un jaf armat a avut loc astazi la o banca din Capitala, hotul, care era mascat, a amenintat-o pe casierita, luand o suma 50. 000 de lei.

Banca din Bucuresti JEFUITA de un barbat mascat

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc,.

Galati: Medic, lovit de un barbat mascat in curtea spitalului

Un medic ginecolog de la Spitalul de Urgenta Galati a fost agresat, sambata, de un barbat mascat, cand iesea din garda si pleca prin curtea interioara a spitalului spre parcare, relateaza Agerpres.

BASF si Gazprom renunta la schimbul de active din sectorul gazelor

Compania germana BASF si grupul Gazprom din Rusia au decis sa renunte la un plan de mai multe miliarde de euro care presupunea un schimb de active, motivul invocat fiind mediul politic dificil, respectiv tensiunile din Moscova si Occident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )