Libnet.ro
UNICEF

21:30

Jaf la o banca din Capitala

România Liberă România Liberă,
Jaf la o banca din Capitala

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei. Atacatorul a reusit sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc, potrivit unor surse din Politie. continuă pe România Liberă

Jaf armat la o banca din Capitala: hotii isi fac un obicei sa fure din banci de Craciun

Un jaf armat a avut loc astazi la o banca din Capitala, hotul, care era mascat, a amenintat-o pe casierita, luand o suma 50. 000 de lei.

Jaf la o banca din Bucuresti

Un barbat a jefuit marti la pranz o banca din Bucuresti, transmite B1 TV. Barbatul, mascat cu un fular, a reusit sa fure 5. 000 din casieria bancii. Nici un angajat sau client al bancii nu a fost atacat de hot. Vom reveni cu amanunte.

Jaf la o banca din Sectorul 4 al Capitalei

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc.

Banca din Bucuresti JEFUITA de un barbat mascat

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc,.

Galati: Medic, lovit de un barbat mascat in curtea spitalului

Un medic ginecolog de la Spitalul de Urgenta Galati a fost agresat, sambata, de un barbat mascat, cand iesea din garda si pleca prin curtea interioara a spitalului spre parcare, relateaza Agerpres.

Mai multe cartiere din Capitala, FARA apa calda si caldura, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti,.

Eroii Revolutiei din 1989, comemorati in Piata Universitatii din Capitala

Comemorari in piata Universitatii din Capitala. Peste 200 de revolutionari s-au adunat, duminica, in centrul Bucurestiului pentru a evoca miscarea de strada din urma cu 25 de ani, reprimata cu gloante si.

RISE PROJECT: Afaceristul Stelian Gheorghe, tranzactii obscure si cu primariile din Capitala

Mai multe terenuri din Bucuresti, in valoare de peste 15 milioane de euro, au fost pierdute in favoarea afaceristului Stelian Gheorghe, judecat in dosarul despagubirilor alaturi de fostul procuror sef al DIICOT, scrie RISE Project.

Alimentarea cu apa calda si caldura, reluata in zonele cu probleme din Capitala

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) anunta ca alimentarea cu apa calda si caldura a fost reluata la parametri normali in cartierele din sectoarele 1, 2, 5 si 6 afectate in urma avariei.

Anuntul RADET cu privire la avaria din Capitala

Alimentarea cu apa calda si caldura a fost reluata la parametri normali in cartierele din sectoarele 1, 2, 5 si 6 afectate in urma avariei din reteaua termica CET Grozavesti, a anuntat, duminica, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )