Libnet.ro
UNICEF

16:00

Banci europene, date in judecata pentru ca ar fi transferat bani teroristilor din Irak

Adevărul Adevărul,
Banci europene, date in judecata pentru ca ar fi transferat bani teroristilor din Irak

Familiile unor militari americani raniti in Orientul Mijlociu au actionat in judecata cinci banci europene, acuzandu-le ca au transferat milioane de dolari in Iran pentru a sprijini atacurile teroristilor, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Mitica Dragomir, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti i-a trimis, vineri, in judecata pe fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, si pe alti 42 de inculpati, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane euro.

Dumitru Dragomir, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni economice

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost trimis in judecata sub acuzatia de evaziune, delapidare si spalare de bani.

Dumitru Dragomir, trimis in judecata pentru infractiuni economice in dauna LPF

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a fost trimis in judecata de procurori in dosarul drepturilor de televizare a Ligii 1. Mitica de la Liga este acuzat de evaziune fiscala,.

Fost contabil de la Jandarmeria Gorj, trimis in judecata pentru ca falsificat state de plata

Un fost specialist financiar de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj a fost trimis in judecata dupa ce a falsificat statele de plata ale unor colegi si le-a luat acestora peste 11. 000 de lei din salarii.

DNA: Directorul general al CET Bacau, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata, luni, pe Neculai Olaru, director general al SC CET SA Bacau, pentru abuz in serviciu. in acelasi dosar au mai fost deferiti justitiei Marius Stanila, director.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )