Libnet.ro
UNICEF

08:15

Banciu: Ilie Nastase vrea sa-l insoare pe Tiriac dupa ce acesta a prins jartiera la nunta

B1 B1,
Banciu: Ilie Nastase vrea sa-l insoare pe Tiriac dupa ce acesta a prins jartiera la nunta

Radu Banciu a povestit, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre obiceiul prinsului jartierei la nunti, vorbind despre nunta lui Ilie Nastase cu Briggite Sfat. Cica jartiera ar fi. continuă pe B1

Ilie Nastase se insoara, sambata, pentru a patra oara.

Fostul tenismen, Ilie Nastase se insoara religios, sambata, pentru a patra oara, cu Brigitte Sfat, la Poiana Brasov, transmite B1 TV. La petrecere, invitatii lui Ilie Nastase si ai Brigittei Sfat vor savura o sampanie fina promovata alaturi de fosta sotie a lui Nastase, Amalia. Cand a divortat, Ilie Nastase a renuntat la drepturile sale de imagine pe care i le-a cedat Amaliei. La petrecerea de astazi , vor fi aduse 200 de sticle de sampanie, iar pretul de catalog al unei sticle de 0,75 de .

Primele imagini de la nunta lui Ilie Nastase si Brigitte Sfat: Mireasa a ales o rochie cu dantela (VIDEO)

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase si sotia petrec alaturi de 300 de invitati la nunta lor. Petrecerea de nunta are loc intr-un hotel de lux din Poiana Brasov, iar printre invitatii lui Ilie Nastase.

Ilie Nastase s-a casatorit religios cu Brigitte Sfat: Ce cadou a primit acesta din partea fostei sotii

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase a sarbatorit la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din statiune casatoria cu Brigitte Sfat, cea care din 17 iunie ii este oficial sotie. Nastase s-a insurat.

Ce meniu are Ilie Nastase la nunta

Cei peste 300 de invitati de la nunta cuplului Ilie Nastase-Brigitte Sfat, organizata azi la Poiana Brasov, se vor delecta cu un meniu deosebit. Iata ce se va servi pe mese si cum se va desfasura evenimentul.

Ce melodie i-a dedicat Brigitte lui Ilie Nastase in ziua nuntii

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au ales pentru valsul mirilor o melodie special compusa pentru ei de Adriana Antoni.

Loredana Groza s-a urcat pe masa, la nunta lui Ilie Nastase (FOTO)

Loredana Groza a facut un show de exceptie sambata seara, la nunta lui Ilie Nastase cu Brigitte Sfat. Cantareata a fost atat de implicata in spectacol incat s-a urcat pe o masa sa cante. Asezat.

FOTO Cum au petrecut invitatii la nunta lui Ilie Nastase cu Brigitte Sfat

Gheorghe Hagi, Rica Raducanu, Calin Popescu Tariceanu s-au aflat printre invitatii care au participat, sambata seara, la petrecerea de nunta organizata de Ilie Nastase si sotia lui, Brigitte Sfat, la Poiana Brasov, meniul cuprinzand icre de manciuria si file de lup de mare.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat cum s-au imbracat la nunta

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au organizat aseara petrecerea nuntii intr-un hotel din Poiana Brasov. Cei peste 300 de invitati s-au delectat cu mancaruri fine si cu muzica de toate genurile, de la dance si evergreenuri, pana la folclor banatean.

Ilie Nastase se insoara sambata cu Brigitte Sfat: Ce cadou a primit acesta din partea fostei sotii

Ilie Nastase se insoara a patra oara. Fostul tenismen are programata sambata cununia religioasa cu Brigitte Sfat, la Poiana Brasov. Meniul este unul pe masura evenimentului, iar cei aproximativ 300 de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )