Libnet.ro
UNICEF

14:45

Barack Obama califica dezghetarea relatiilor dintre Statele Unite si Cuba drept un punct de cotitura

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama califica dezghetarea relatiilor dintre Statele Unite si Cuba drept un punct de cotitura

Barack Obama a catalogat sambata dezghetarea relatiilor dintre Statele Unite si Cuba drept un punct de cotitura, intr-un discurs sustinut in fata celor 34 de lideri regionali prezenti la Summitul Americii, in Panama, inclusiv presedintele cubanez Raul Castro. Presedintele american urmeaza sa aiba o intalnire cu Castro, in timpul summitului. Este vorba despre prima intalnire la cel mai inalt nivel intre cele doua tari din ultimii 50 de ani si despre prima lor reuniune oficiala de la anuntarea apropierii intre cele doua tari. continuă pe Hotnews

Moment istoric: Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana si au participat, in premiera, la un summit impreuna (VIDEO)

Presedintii cubanez Raul Castro si american Barack Obama si-au dat mana vineri si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Statele Unite si Cuba in 1961, la .

Barack Obama promite scoaterea rapida a Cubei de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis ca va actiona cu rapiditate pentru a scoate Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul, un pas esential spre normalizarea relatiilor intre Wahington si Havana.

Eveniment istoric: Raul Castro si Barack Obama si-au strans mana la Summitul Americilor

Presedintele SUA, Barack Obama, si cel al Cubei, Raul Castro, si-au strans mana si au participat impreuna, pentru prima data de la intreruperea relatiilor intre Cuba si Statele Unite in 1961, la Summitul Americilor, care are loc in Panama, relateaza DPA.

Barack Obama a discutat prin telefon cu Raul Castro

Presedintii Statelor Unite si Cubei, Barack Obama si Raul Castro, au vorbit la telefon pentru a doua oara, confirma un oficial de la Casa Alba, citat de revista Time. Conversatia telefonica a avut loc.

Conversatie telefonica intre Barack Obama si Raul Castro. Cei doi lideri se vor intalni la Summitul Americii

Presedintii Statelor Unite si Cubei, Barack Obama si Raul Castro, au vorbit la telefon pentru a doua oara, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de revista Time. Conversatia telefonica a.

intalnire istorica intre Barack Obama si Raul Castro la Summitul Americilor: Evenimentul reuneste peste 30 de sefi de stat

Presedintii american, Barack Obama si cubanez Raul Castro se intalnesc vineri in Panama la un summit istoric dedicat reconcilierii dintre SUA si Cuba. Asta, dupa ce 53 de ani au fost adversari. Aceasta este prima .

Intalnire istorica: Barack Obama si Raul Castro, fata in fata in Panama

Presedintii american, Barack Obama si cubanez Raul Castro se intalnesc vineri in Panama la un summit istoric dedicat reconcilierii dintre SUA si Cuba dupa 53 de ani in care au fost adversari de neinduplecat.

intalnire istorica intre Barack Obama si Raul Castro

Presedintele SUA Barack Obama si presedintele cubanez Raul Castro se vor intalni fata in fata dupa mai bine de 50 de ani de adversitate intre cele doua tari. Cei doi presedinti au ajuns in Panama, la summitul Americilor, unde vor participa 35 de sefi de state.

Barack Obama, intrebat cand va legaliza marijuana: Nu prevad schimbarea legii la nivel national de catre Congres in viitorul apropiat

Intrebare surpriza pentru Barack Obama in Jamaica. La o intalnire cu studentii unei universitati din Kingston, presedintele american a fost chestionat cand va legaliza marijuana, informeaza B1 TV. in timpul.

Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )