Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barack Obama nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britanie

B1 B1,
Barack Obama nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britanie

Presedintele SUA, Barcak Obama, a declarat, joi, ca nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britanie, vorbind in contextul iesirii Regatului din Uniune, transmite Mediafax. David Cameron a promis sa. continuă pe B1

VIDEO Barack Obama: Liderii trebuie sa lupte impotriva coruptiei, nu sa fure de la cetateni/ Romania nu va fi niciodata singura!

Presedintele american Barack Obama a aratat miercuri, intr-un discurs sustinut la Varsovia, ca Statele Unite nu isi vor abandona aliatii, subliniind faptul ca Romania, Polonia, Lituania si Letonia nu vor fi niciodata singure, navele NATO din Marea Neagra si Marea Baltica, avioanele NATO de deasupra Balticii si fortele de pe solul polonez fiind dovezi ale angajamentului asumat de americani. Liderul de la Casa Alba a invocat o raspundere reciproca reamintind partenerilor europeni ca asa cum SUA isi mareste efectivele si atasamentul, asa trebuie sa faca si alti aliati. HotNews. ro a transmis LIVETEXT principalele declaratii ale liderului de la Casa Alba.

VIDEO Barack Obama si-a gasit timp pentru o sedinta de fitness in timpul vizitei in Polonia

Presedintele SUA, Barack Obama, a fost surprins la sala de fitness a unui hotel de cinci stele din Varsovia, in Polonia, in timp ce isi exersa muschii, scrie New York Post.

Obama isi pierde rabdarea. Ce avertisment le-a transmis liderul american rusilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat joi ca Rusia are la dispozitie cel mult patru saptamani pentru stabilizarea situatiei din Ucraina. in caz contrar, a declarat liderul american, SUA vor.

Imagini de la intalnirea presedintelui Basescu cu Barack Obama la Varsovia (FOTO si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se afla marti dupa-amiaza la o intalnire la Varsovia la care participa si presedintele Statelor Unite ale Americii,Barack Obama. La reuniunea de la Palatul.

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama in Polonia

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Seful statului pleaca joi, la ora 12. 00 in Polonia, acolo unde va avea loc intalnirea cu sefii de stat ai.

Barack Obama, filmat in timp ce facea exercitii intr-o sala de fitness din Varsovia (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost filmat in timp ce facea exercitii in sala de fitness a hotelului din Varsovia unde a fost cazat. Clipul a fost realizat cu telefonul mobil de un client al aceluiasi hotel.

Chuck Hagel: Romania este un partener de incredere al SUA, Barack Obama apreciaza foarte mult sprijinul si prietenia

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat, joi, la Constanta, ca Romania este un partener de incredere al SUA si ca presedintele Barack Obama apreciaza foarte mult sprijinul si prietenia.

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite. La ceremonia organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la primele alegeri libere din Polonia, liderul de la Casa Alba a declarat ca America nu.

Barack Obama, la Varsovia: Polonia, Lituania, Letonia, Romania nu vor fi singure. Suntem impreuna acum si intotdeauna (VIDEO)

Romania, Polonia, Lituania sau Letonia nu vor fi singure, a dat asigurari presedintele american Barack Obama, de la Varsovia. Condamnand agresiunea Rusiei in Ucraina, liderul de la Casa Alba a declarat ca.

Barack Obama condamna agresiunea Rusiei in Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, a condamnat, miercuri, agresiunea Rusiei in Ucraina, dupa ce i-a promis presedintelui ucrainean ales Petro Porosenko sustinerea Statelor Unite pe termen lung, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )