Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama: Militarul israelian rapit de palestinieni trebuie eliberat imediat si neconditionat

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama: Militarul israelian rapit de palestinieni trebuie eliberat imediat si neconditionat

Presedintele american, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit si despre situatia din Fasia Gaza. Dupa ce un soldat israelian a fost rapit in Gaza de gruparea separatista palestiniana Hamas, presedintele american a declarat ca militarul trebuie eliberat neconditionat si ca in aceste conditii este foarte greu sa se semneze un nou acord de incetare a focului, transmite AFP. Obama a mai facut un apel catre partile implicate pentru protejarea populatiei civile din Gaza prinsa in lupta dintre Hamas si Israel. continuă pe Hotnews

Barack Obama: Militarul israelian rapit de palestinieni trebuie eliberat imediat si neconditionat / Noi am facut multe lucruri juste, insa am torturat oameni

Presedintele american, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit si despre situatia din Fasia Gaza. Dupa ce un soldat israelian a fost rapit in Gaza de gruparea separatista palestiniana Hamas, presedintele american a declarat ca militarul trebuie eliberat neconditionat si ca in aceste conditii este foarte greu sa se semneze un nou acord de incetare a focului, transmite AFP. Obama a mai facut un apel catre partile implicate pentru protejarea populatiei civile din Gaza prinsa in lupta dintre Hamas si Israel.

Ce se intampla in America, impotriva lui Barack Obama: Presedintele a facut ABUZ de putere si trebuie sa plateasca

Camera Reprezentantilor din Statele Unite, dominata de Partidul Republican, a autorizat miercuri lansarea unei proceduri judiciare contra presedintelui Barack Obama pentru abuz de putere, o procedura neobisnuita,.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin il ironizeaza pe Barack Obama pe Twitter

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat pe pagina lui de Twitter o poza in care il ia peste picior pe Barack Obama. Fotografia ii reda, alaturati, pe presedintele american si cel rus, si, in timp ce.

Procedura judiciara impotriva lui Barack Obama, aprobata de Camera Reprezentantilor din SUA

Barack Obama va face obiectul unei proceduri judiciare, care a fost aprobata, miercuri, de Camera Reprezentantilor din Statele Unite, dominata de Partidul Republican. Presedintele american este acuzat de abuz de putere, potrivit AFP.

Camera Reprezentantilor din SUA aproba o procedura judiciara impotriva lui Barack Obama

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a autorizat miercuri lansarea unei proceduri judiciare contra presedintelui Barack Obama pentru abuz de putere. Democratii au denuntat deja procedura neobisnuita si au.

Camera Reprezentantilor din SUA aproba o procedura judiciara impotriva lui Barack Obama

Camera Reprezentantilor din Statele Unite, dominata de Partidul Republican, a autorizat miercuri lansarea unei proceduri judiciare contra presedintelui Barack Obama pentru abuz de putere, o procedura neobisnuita, denuntata de catre democrati, relateaza AFP.

Rechizitoriu DNA: Procurorii descriu in detaliu o intalnire la masa Ponta - Duicu la restaurantul Joseph/ Premierul a negat ca ar fi luat masa cu baronul PSD: Si eu pot sa sun un prieten sa spun ca sunt cu Barack Obama la masa si va pun seful Federal Res

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu baronul PSD, Adrian Duicu la masa in data de 8 iulie 2013 la restaurantul Joseph din Capitala, scrie negru pe alb in rechizitoriul procurorilor DNA, detaliu mentionat in articole publicate de Gandul si de EVZ. Dupa intalnire, Duicu ii comunica lui Ionel Georgescu ca i-ar fi rezolvat problema numirii la conducerea Directiei Anti-Frauda din ANAF. Ponta a negat in urma cu cateva zile, cand in presa au aparut detalii despre aceasta intalnire, ca ar fi luat masa cu Duicu. Si eu pot sa sun un prieten sa spun ca sunt cu Barack Obama la masa si va pun seful Federal Reserve. Nu a fost domnul Duicu la mine sa faca trafic de influenta, au fost altii, a spus Ponta la doua zile dupa aparitia informatiilor despre masa luata cu Duicu in oras. Citeste si: EXCLUSIV Dovezi scrise ca ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a mintit public in mod repetat sustinand ca nu a propus-o niciodata pe Elisabeta Ponea la o functie de conducere in DNA .

Barack Obama: Washingtonul nu s-a angajat intr-un nou Razboi Rece cu Moscova

Presedintele american Barack Obama a anuntat marti noi sanctiuni economice americane impotriva Rusiei, acuzata ca destabilizeaza estul Ucrainei, si a subliniat ca Washingtonul nu s-a angajat intr-un nou Razboi Rececu Moscova, relateaza.

Barack Obama, despre relatia cu Moscova: Nu este un nou Razboi Rece, este o problema legata de atitudinea Rusiei

Presedintele Statelor Unte, Barack Obama, a anuntat marti, in cadrul unei conferinte de presa, noi sanctiuni economice americane impotriva Rusiei, acuzata ca destabilizeaza estul Ucrainei, si a subliniat ca administratia sa nu s-a angajat intr-un nou Razboi Rece cu Moscova, relateaza AFP.

Bloodymir Putin, lovit in plin de America. Ce anunt a facut aseara presedintele Barack Obama

Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat noi sanctiuni economice impotriva Rusiei, ca urmare a sprijinului acordat rebelilor separatisti din Ucraina. Noile masuri au fost expuse chiar de presedintele Barack.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )