Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barack Obama sustine ca SUA fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden

B1 B1,
Barack Obama sustine ca SUA fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden

Barack Obama a spus, luni seara, ca Statele Unite fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden, care se afla in Rusia dupa ce a parasit Hong Kong-ul, potrivit Mediafax. Urmarim toate caile legale si. continuă pe B1

Statele Unite: Barack Obama sustine ca are un plan pentru a combate efectele incalzirii globale

Presedintele american Barack Obama a anuntat sambata ca va propune marti, in cadrul unui discurs pe care-l va sustine la Washington, un plan de actiune impotriva incalzirii globale.

Barack Obama: SUA folosesc toate caile legale pentru a-l aresta pe Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a declarat luni ca Statele Unite utilizeaza toate caile legale pentru a-l aresta pe fostul consultant Edward Snowden sosit duminica la Moscova de la Hong Kong, relateaza.

Conversatiile lui Barack Obama si ale apropiatilor sai ar fi fost interceptate de serviciile secrete americane

Russ Tice, un fost analist de informatii care in 2005 a dezvaluit despre cum administratia Bush spiona americanii incalcand drepturile lor constitutionale, sustine ca Agentia Nationala de Securitate NSA) ar fi interceptat telefoanele presedintelui Barack Obama si ale apropiatilor sai in 2004, pe vremea cand liderul de la Casa Alba candidat pentru un post de senator.

Barack Obama isi va prezenta planul de combatere a incalzirii globale

Presedintele SUA Barack Obama a anuntat sambata faptul ca isi va prezenta principalele puncte ale planului sau de combatere a incalzirii globale marti, plan centrat pe reducerea poluarii provocate de emisiile de carbon, informeaza Reuters.

Barack Obama il va nominaliza vineri pe Jim Comey in functia de director FBI

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa il nominalizeze vineri pe Jim Comey in postul de director FBI, in locul lui Robert Mueller, a anuntat joi un oficial de la Casa Alba, relateaza AFP. Numit in.

Barack Obama: SUA folosesc toate caile legale pentru a-l aresta pe Edward Snowden

Urmarim toate caile legale si lucram alaturi de mai multe alte state pentru a fi siguri ca observam legea, a declarat presedintele pentru jurnalistii de la Casa Alba, informeaza Mediafax. UPDATE 22:50: Reuters si Huffington Post sustin ca Snowden nu a luat avionul spre Cuba.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )