Libnet.ro
UNICEF

17:45

Barack Obama: in urma cu 35 de ani as fi putut fi adolescentul de culoare ucis de paznicul achitat

B1 B1,
Barack Obama: in urma cu 35 de ani as fi putut fi adolescentul de culoare ucis de paznicul achitat

Presedintele SUA, Barack Obama, a afirmat ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi in locul adolescentului de culoare impuscat moral in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, relateaza. continuă pe B1

Barack Obama, despre cazul Zimmerman: In urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi Trayvon Martin, adolescentul de culoare impuscat mortal in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, transmite AFP.

Barack Obama: in urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin.

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat ca, in urma cu 35 de ani, ar fi putut fi Trayvon Martin, adolescentul de culoare impuscat mortal in Florida de un agent de paza care a fost achitat de justitie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In urma cu 35 de ani, as fi putut fi Trayvon Martin, a declarat Barack Obama, salutand demnitatea incredibila a parintilor adolescentului mort in 2012, intr-un incident care a declansat ample dezbateri in Statele Unite privind discriminarea rasiala.

Barack Obama ar putea sa-si anuleze vizita la Moscova, pe fondul acumularii divergentelor dintre SUA si Rusia

Presedintele Barack Obama ar putea sa-si anuleze vizita la Moscova din luna septembrie, care prevedea o intalnire cu Vladimir Putin, in urma disputelor legate de fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate Edward J. Snowden, care a cerut azil in Rusia, scrie New York Times.

Barack Obama l-a laudat pe fostul presedinte George H.W. Bush pentru bunatatea si blandetea sa

Casa Alba a organizat luni o ceremonie de premiere a voluntariatului, la care a fost invitat fostului presedinte si fondatorul evenimentului, George H. Bush. Actualul presedinte, Barack Obama, a laudat eforturile lui Bush de a fi sprijini voluntariatul si serviciul national timp de mai mult de 20 de ani. Fostul presedinte a fost adus intr-un scaun cu rotile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )