Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un barbat din Belarus, salvat din apele Marii Negre de Garda de Coasta. Voia sa ajunga in America de Sud

Antena3 Antena3,
Un barbat din Belarus, salvat din apele Marii Negre de Garda de Coasta. Voia sa ajunga in America de Sud

Un barbat din Belarus aflat pe o barca improvizata ce plutea in deriva pe Marea Neagra, in dreptul localitatii Mangalia, a fost salvat de politistii de frontiera ai Garzii de Coasta, au informat marti reprezentantii institutiei. continuă pe Antena3

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Un barbat din Belarus, care plutea pe o barca pe Marea Neagra, salvat de politistii de frontiera. El a cerut azil politic in Romania

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intervenit pentru salvarea unui cetatean din Belarus, care se afla pe o barca improvizata, ce plutea in deriva pe Marea Neagra.

Un barbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat in SUA pentru ca a fost confundat cu un membru ISIS (VIDEO)

Un barbat din Emiratele Arabe Unite Ahmed al-Menhali a fost arestat la Ohio pentru ca a fost confundat cu un membru al Statului Islamic de un angajat la hotelului in care se afla, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )