Libnet.ro
UNICEF

12:15

Barbat din Brasov, in coma dupa ce a cazut de la etajul trei al unui imobil

Antena3 Antena3,
Barbat din Brasov, in coma dupa ce a cazut de la etajul trei al unui imobil

Un barbat in varsta de 38 de ani a cazut de la etajul trei al unui imobil de pe strada Mihail Kogalniceanu, din municipiul Brasov. Conform reprezentantilor ISU Brasov, barbatul ar fi cazut de la o inaltime de aproximativ sase metri si a aterizat pe o terasa. continuă pe Antena3

inscrierea la clasa pregatitoare 2020-2021: Inspectoratul din Brasov lasa scolile sa faca inscrierea cum vor

Inspectoratul Scolar din Brasov nu tine cont de recomandarea Ministerului Educatiei ca inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2020-2021 sa se faca in baza unei proceduri clare prin care elevii sa fie distribuiti fie in ordine alfabetica, fie prin tragerea la sorti a invatatorilor. Inspectoratul Scolar din Brasov lasa scolile sa faca inscrierea asa cum vor propriile consilii de administratie, dupa o procedura de inscriere elaborata la nivelul scolii pe care trebuie sa o elaboreze pana pe 28 februarie 2020.

Barbat din Vaslui, batut de un vecin care taia lemne cu drujba in apartament

Un barbat din Vaslui a fost batut de vecinul sau de bloc, dupa ce i-a reprosat ca taie lemne cu drujba in apartament si face zgomot.

A vrut sa taie ilegal un copac, dar l-a pedepsit natura: ce a patit un barbat din Dambovita

Un barbat de 39 de ani din Dambovita a plecat sa taie ilegal un copac. Autoritatile l-au gasit dupa sase zile, pe parcursul zilei de ieri. in Romania, situatia defrisarilor masive este una foarte ingrijoratoare. Din pacate pentru noi, cele mai multe taieri de copaci pe care le vezi pe marginea strazii, cand te deplasezi .

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov. Jade Kojic, vedeta colectiei Campionii

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

Barbat din Maramures si femeie din Timisoara, pozitivi la coronavirus

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, vineri, ca un barbat din Maramures a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Alerta la frontiera! Un barbat din Prahova aduce in tara romani din zona de carantina Veneto

Un barbat din Prahova este dat in consemn la frontiera pentru ca aduce oameni din Veneto, o regiune a Italiei puternic afectata de epidemia de coronavirus.

Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca dupa confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus, nu este cazul ca romanii sa isi schimbe modul de viata, sa aglomereze magazinele sau sa intre in panica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )