Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un barbat din Chisinau, rapus de COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 54

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Chisinau, rapus de COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 54

Un barbat de 60 de ani, din Chisinau, internat la Institutul de Medicina Urgenta pe 4 aprilie, a fost rapus de COVID-19. Este al optulea deces provocat de noul coronavirus pe parcursul zilei de 16 aprilie. continuă pe Adevărul

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 48

Inca doua persoane au fost rapuse de COVID-19, pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie. intr-un caz este vorba despre un barbat de 64 de ani, locuitor al regiunii transnistrene, care a fost internat in stare grava la spitalul din Slobozia, pe 13 aprilie. Medicii nu l-au putut salva. in alt caz, noul coronavirus a luat viata unui barbat de 72 de ani din Cahul.

UPDATE Cinci persoane au murit marti de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 41

Cinci persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova pe parcursul zilei de 14 aprilie. intr-un caz este vorba despre o femeie de 72 de ani din Tiraspol, care suferea si de boli cronice. in celelalte cazuri este vorba despre: o femeie de 69 de ani, din Glodeni, care suferea de diabet zaharat si hipertensiune arteriala, o femeie de 77 de ani din orasul Singerei, care suferea de insuficienta cardio-respiratorie si edem cerebral.

Un barbat din Tiraspol a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a urcat la 42

Un barbat de 66 de ani din Tiraspol a murit infectat cu COVID-19. De asemenea, acesta suferea de probleme cardiace, dar si de obezitate. in total, numarul deceselor cauzat de noul coronavirus in regiunea transnistreana a urcat la noua. Astfel, Republica Moldova a inregistrat in total 42 de decese.

inca 4 persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 318, dintre care 78 in Suceava

Alte patru persoane infectate cu coronavirus au decedat in Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica, luni. Astfel, bilantul deceselor inregistrate la nivel national printre pacientii confirmati cu.

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 46

Alte doua persoane au murit de COVID-19 miercuri, 15 aprilie, in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat de 62 de ani din Glodeni si o femeie de 66 ani din Orhei. Pana la ora actuala, in Republica Moldova au fost inregistrate 46 de decese cauzate de COVID-19.

inca 15 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor in randul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a ajuns la 387

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi dimineata, alte 15 decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus. Astfel, bilantul a urcat la 387 de victime. Ultimele fatalitati se refera la pacienti.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in SUA, a ajuns la 22 de mii

Statele Unite inregistreaza 1. 514 noi decese din cauza covid-19 in 24 de ore - un bilant zilnic in scadere a doua zi consecutiv, potrivit Universtitatii Johns Hopkins.

337 de cazuri noi de coronavirus in Romania in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 7.216 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns miercuri la 7. 216 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 337 de cazuri noi. Bilantul deceselor a ajuns miercuri la 362, in timp ce numarul persoanelor vindecate si externate, la 1. La sectiile de terapie intensiva, in acest moment, sunt internati 245 de pacienti.

246 de cazuri noi de coronavirus in Romania in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 6.879 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor infectate cu noul coroanvirus a ajuns marti la 6. 879 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 246 de cazuri noi. Bilantul deceselor a ajuns la 332, iar numarul persoanelor vindecate si externate a ajuns la 1. La sectiile de terapie intensiva sunt acum internati 241 de pacienti, cu zece mai mult decat in ziua precedenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )