Libnet.ro
UNICEF

05:30

Barbat din Oradea retinut dupa ce ar fi santajat o tanara cu publicarea unor fotografii compromitatoare

Adevărul Adevărul,
Barbat din Oradea retinut dupa ce ar fi santajat o tanara cu publicarea unor fotografii compromitatoare

Un barbat de 41 de ani a fost retinut de politistii din Arad dupa ce a fost prins in flagrant cand primea bani de la o tanara pe care ar fi santajat-o sa ii dea 20. 000 de dolari pentru a nu face publice fotografii compromitatoare cu aceasta. continuă pe Adevărul

Barbat, RETINUT dupa ce a santajat o tanara. Cu ce o ameninta

Un barbat de 41 de ani a fost retinut de politistii din Arad dupa ce a fost prins in flagrant cand primea bani de la o tanara pe care ar fi santajat-o sa ii dea 20. 000 de dolari pentru a nu face publice fotografii compromitatoare cu aceasta.

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef (VIDEO)

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef, care l-a urmarit in trafic, informeaza B1 TV. Fostul angajator a vrut sa se razbune pe fostul sau subaltern pentru ca si-a dat.

Un barbat din statul american Tennessee a fost arestat in apropierea Capitoliului, pentru ca avea arme de foc in masina

Un barbat din statul american Tennessee care conducea in apropierea Capitoliului, avand la el trei arme de foc, a fost arestat, scrie Reuters. Potrivit mandatului de arestare, barbatul ar fi intrebat marti un.

Barbat din Suceava acuzat ca a violat o fata in internatul unei scoli, arestat preventiv in lipsa: Suspectul a disparut de la domiciliu inca din ziua comiterii infractiunii

Un barbat acuzat ca a violat o fata in varsta de 16 ani, in internatul Scolii Profesionale Speciale, din municipiul Campulung Moldovenesc, in luna iunie, a fost arestat in lipsa pe o perioada de 30 de zile,.

Cel de-al treilea armistitiu umanitar din Yemen, intrerupt dupa o serie de raiduri aeriene

Cel de-al treila armistitiu umanitar de la inceperea razboiului in Yemen a fost oprit dupa ce raidurile aeriene lansate marti de coalitia tarilor arabe au fost reluate, informeaza Mediafax. Eforturile ONU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2679 seconds )