Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai romantic barbat din lume! A cerut-o in casatorie, in fiecare zi din an

Antena3 Antena3,
Cel mai romantic barbat din lume! A cerut-o in casatorie, in fiecare zi din an

O cerere in casatorie trebuie sa fie speciala, insa ceea ce a facut barbatul din imagini pentru iubita lui este absolut emotionant!indragostit nebuneste, tanarul si-a planificat zilnic momentul in. continuă pe Antena3

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

Pizza: cum a ajuns mancarea saracilor din Napoli cel mai iubit preparat din lume

Putine mancaruri sunt astazi mai faimoase si mai apreciate in intreaga lume decat pizza, scrie historia. ro. Considerata in prezent mai degraba un tip de fast food din cauza popularizarii ei in Statele.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Vezi cine este cel prost prim-ministru din lume

Premierul Indiei, Narendra Modi, a fost catalogat de Google drept cel mai prost prim-minstru din lume. Si nu in sensul de incompentent. Poza aceluiasi Modi aparea, in luna iunie, in top 10 criminali in India.

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Pietele din China, in cel mai puternic declin din ultimii opt ani

Bursele din China au scazut, ieri, cu peste 8%, acesta fiind cel mai important declin din ultimii opt ani, chiar daca Executivul chinez a anuntat recent o serie de masuri menite sa opreasca prabusirea pietelor locale. Declinul de ieri a venit in conditiile in care investitorii speculeaza ca economia Chinei incetineste tot mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )