Libnet.ro
UNICEF

15:45

Barbat din Telorman, ratacit intr-o padure de langa Lugoj

Antena3 Antena3,
Barbat din Telorman, ratacit intr-o padure de langa Lugoj

Un barbat de 40 de ani, ratacit intr-o padure din apropiere de Lugoj, este cautat de peste o suta de persoane, pompieri, politisti, jandarmi si voluntari, informeaza Mediafax. Sindia Vlaia, purtatorul. continuă pe Antena3

Barbat ratacit si ranit intr-o padure, in apropiere de Lugoj, cautat de peste 100 de persoane

Peste o suta de persoane, pompieri, politisti, jandarmi si voluntari, dar si mai multi caini de urma cauta un barbat de aproximativ 40 de ani care s-a ratacit intr-o padure din apropierea municipiului .

Un barbat din Arges a incercat sa-si omoare patronul pentru ca nu avea bani sa-si plateasca abonamentul la telefonul mobil

Un barbat din Arges a incercat sa-si omoare patronul din cauza ca nu avea bani sa-si plateasca abonamentul la telefonul mobil. Barbatul lucra de doua saptamani pe santier si primise un avans, iar.

Un barbat din Caras-Severin a fost decapitat dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce mergea pe bicicleta

Un barbat de 59 de ani a fost decapitat, duminica, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce mergea pe bicicleta intre localitatile Berzovia si Bocsa din judetul Caras-Severin, informeaza.

Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce l-a lovit pe patronul firmei la care lucrase cu o bara de metal in cap

Un barbat de 29 de ani din Curtea de Arges a fost retinut, joi, pentru tentativa de omor, dupa ce l-a lovit cu o bara de metal in cap pe administratorul firmei la care fusese angajat, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )