Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada, dupa ce s-a certat la telefon cu sotia sa. El are arsuri de gradele doi si trei pe mai bine de jumatate din corp. continuă pe Adevărul

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada. Potrivit.

Timisoara: Un barbat si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Un barbat, in varsta de 43 de ani, si-a dat foc pe strada, in cartierul Torontalului, din nordul Timisoarei, dupa ce s-a certat la telefon cu sotia sa. Acesta are arsuri de gradele doi si trei pe mai bine.

Crima oribila in Cluj. Un barbat i-a dat foc sotiei sale in timpul unui scandal. Ce a patit si el la cateva secunde

Un barbat i-a dat foc sotiei sale in timpul unui scandal. Barbatul si sotia lui s-au luat la cearta si discutiile au devenit atat de intense incat el si-a iesit din fire. A luat o substanta inflamabila si a aruncat-o pe.

Olt: Un barbat si-a omorat mama, a dat foc locuintei, apoi a ranit grav o vecina

Un barbat din localitatea Brastavatu, judetul Olt, si-a ucis mama, a dat foc casei in care locuiau, apoi a mers la o vecina pe care a injunghiat-o. Ulterior, acesta a incercat sa se.

Un activist si-a dat foc pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Barbatul a murit

Un activist de mediu, de profesie avocat, si-a dat foc pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. El a lasat in urma un bilet de adio in care si-a motivat gestul extrem. Trupul sau carbonizat a fost.

DUBLA TRAGEDIE: Un barbat din Targoviste s-a ARUNCAT iN GOL de la fereastra, dupa ce fiul lui s-a iNECAT in mare

Un barbat din Targoviste s-a aruncat in gol de la fereastra, dupa ce fiul lui de 16 ani, s-a inecat in mare. Se pare ca acesta le spusese apropiatilor ce are de gand sa faca, insa nimeni nu l-a luat in.

Scandal-monstru la un club de fite din Timisoara

O petrecere dintr-un club de fite din Timisoara s-a incheiat cu o bataie generala, informeaza B1 TV. Politistii si jandarmii au fost chemati, duminica dimineata, pentru calmarea spiritelor. Ajunsi in fa.

Descoperire socanta facuta de un barbat din Dambovita in timp ce sapa in curte

Un barbat din comuna damboviteana Sotanga sapa un sant pentru canalizare in surtea sa, in momentul in care a descoperit ramasitele unei persoane decedate. Omul a anuntat Politia care efectueaza.

Alerta maxima in Husi. Toti politistii au fost scosi in strada dupa ce doua fetite au fost acostate de un pedofil

O fetita de cinci ani si alta de opt ani au trecut prin momente de groaza duminica dupa-amiaza, cand un barbat le-a acostat in scara unui bloc si a incercat sa le agreseze sexual. Una dintre copile a.

Un cunoscut avocat si-a dat foc intr-un parc. Motivul gestului sau a socat pe toata lumea

Un avocat si activist de mediu, cunoscut ca David Buckel, si-a luat viata dandu-si foc intr-un parc din New York. Activistul de 60 de ani a recurs la acest gest pentru a atrage atentia oamenilor asupra sc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )