Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Aurel Gavril Cocoras pentru savarsirea de infractiuni de talharie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei care precizeaza ca inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Poiesti au admis contestatia procurorilor

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de cercetare a ofiterului de politie judiciara Emanuel Saghel sub control judiciar. Saghel a fost arestat preventiv.

Seful DGA Prahova, ARESTAT PREVENTIV

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar.

Scandal conjugal intr-o gospodarie din Ialomita. Un barbat a fost arestat pentru tentativa de omor

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus arestarea preventiva a unui tanar din comuna Andrasesti, dupa ce si-a injunghiat rivalul in dragoste. Cercetarile in acest caz continua.

Ofiterul BCCO Ploiesti, ARESTAT preventiv in dosarul sefului DGA Prahova

Ofiterul BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, cercetat pentru santaj, trafic de influenta si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Ploiesti.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar, informeaza Mediafax.

Ofiterul BCCO, pus initial sub control judiciar in dosarul sefului DGA Prahova, arestat preventiv

Ofiterul BCCO Ploiesti Emanuel Saghel, cercetat pentru santaj, trafic de influenta si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Ploiesti, care a admis contestatia procurorilor la decizia de.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Ploiesti, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, retinut luni de procurorii DNA Ploiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova. De asemenea, ofiterul BCCO Emanuel.

Erdogan, dupa esecul negocierilor pentru formarea unui Guvern: Turcia se indreapta rapid spre alegeri anticipate

Turcia ar putea organiza alegeri anticipate dupa esecul negocierilor pentru formarea unui guvern de coalitie, a declarat miercuri seful statului, Recep Tayyip Erdogan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )