Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Poiesti au admis contestatia procurorilor

B1 B1,
Ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Poiesti au admis contestatia procurorilor

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de cercetare a ofiterului de politie judiciara Emanuel Saghel sub control judiciar. Saghel a fost arestat preventiv. continuă pe B1

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar, informeaza Mediafax.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Emanuel Saghel, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, retinut luni de procurorii DNA Ploiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova. De asemenea, ofiterul BCCO Emanuel.

Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Aurel Gavril Cocoras pentru savarsirea de infractiuni de talharie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei care precizeaza ca inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Seful DGA Prahova, ARESTAT PREVENTIV

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, in timp ce ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ceilalti doi ofitei din Politia Prahova, sub control judiciar

Seful DGA Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ofiterul BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, si adjunctul IJP Prahova, Adrian Radulescu, au fost pusi sub control judiciar.

Ofiterul BCCO, pus initial sub control judiciar in dosarul sefului DGA Prahova, arestat preventiv

Ofiterul BCCO Ploiesti Emanuel Saghel, cercetat pentru santaj, trafic de influenta si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Ploiesti, care a admis contestatia procurorilor la decizia de.

Ofiterul BCCO Ploiesti, ARESTAT preventiv in dosarul sefului DGA Prahova

Ofiterul BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, cercetat pentru santaj, trafic de influenta si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Ploiesti.

Seful DGA Prahova, arestat preventiv. Ofiterul BCCO Ploiesti, pus sub control judiciar

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, comisarul sef Constantin Ispas, retinut de procurorii DNA Ploiesti pentru mai multe fapte de coruptie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul.

Perchezitii la BCCO si DGA Prahova, dupa ce seful Directiei Generale Anticoruptie, adjunctul sefului Politiei Judetene si ofiterul BCCO Ploiesti au fost retinuti de DNA (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, perchezitii la BCCO si DGA Prahova, dupa ce luni seara seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, adjunctul sefului Politiei Judetene,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )