Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce a incercat sa ucida doua femei

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce a incercat sa ucida doua femei

Barbatul cercetat si retinut luni sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la omor asupra. continuă pe România Liberă

Barbatul care a injunghiat doua femei in centrul Capitalei a fost arestat preventiv

Cetateanul israelian care a injunghiat, luni, doua femei in centrul Bucurestiului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tentativa de omor, informeaza Politia Capitalei, scrie Mediafax.

Israelianul care a injunghiat doua femei in centrul Capitalei a fost arestat preventiv

Cetateanul israelian care a injunghiat, luni, doua femei in centrul Bucurestiului a fost arestat pre.

FOTO Noi detalii din dosarul in care a fost arestat un fost sef al Doi si-un sfert. Cat costa intrarea la ceremoniile spirituale la care se consuma ayahuasca

DIICOT da detalii despre reuniunile la care se consumau droguri, respectiv ceremoniile spirituale cu un ritual specific medicinei amazoniene cu ayahuasca, bautura traditionala folosita de triburi amerindiene ce are ca baza DMT - dimethyltryptamine -, substanta psihoactiva. La aceste evenimente participantii trebuiau sa achite intre 550 de euro si 1. 100 de euro de persoana. in acest caz au fost arestati preventiv Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al MAI, concubina sa si un cetatean britanic.

Incident SOCANT la Tecuci: Barbat, impuscat de politisti dupa ce si-a injunghiat sotia

Un barbat a fost impuscat in picior de un politist, la Tecuci, dupa ce individul isi injunghiase sotia, informeaza viata-libera. ro. Totul s-a intamplat in plina strada, iar atacatorul a vrut sa fuga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )