Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul

Playtech Playtech,
Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul

Un barbat a fost gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Purtatorii de cuvant au declarat ceva, apoi altceva. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul. Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Autoritatile au gafat Un incident nefericit s-a intamplat in dupa-amiaza de vineri, 20 septembrie, intr-un magazin Kaufland de pe Calea Bucuresti . continuă pe Playtech

Gest extrem la un liceu din Harghita. Un elev a fost gasit mort in sala de meditatii (VIDEO)

Gest extrem la un liceu din Miercurea Ciuc. Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit mort in sala de meditatii. Medicii de la Serviciul de Ambulanta au afirmat ca este vorba despre o sinucidere. Colegii.

Pacient gasit mort in curtea unui spital din Iasi. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta

Un barbat de 58 de ani, originar din judetul Brasov, a fost gasit decedat in curtea Spitalului de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iasi, existand suspiciunea ca acesta s-ar fi putut sinucide.

Elev gasit mort in sala de meditatii a unui liceu in Miercurea Ciuc Acesta s-ar fi sinucis

Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit vineri mort in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, dupa ce s-ar fi injunghiat in piept, relateaza Agerpres.

Descoperire socanta in Mehedinti. Profesor, gasit mort in sala de sport a liceului unde preda

Un profesor de sport de la un liceu pedagogic din Drobeta Turnu Severin a fost gasit fara suflare in sala de sport. Chiar sotia a fost cea care a facut descoperirea macabra. Tragedia s-a petrecut aseara, la.

Cadavrul unui barbat, gasit in subsolul unui bloc din Targoviste

Cadavrul unui barbat a fost descoperit, vineri, la subsolul unui bloc din Microraionul 3 din Targoviste. Politistii criminalisti spun ca, la o prima examinare, trupul barbatului nu prezinta urme vizibile de violenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )