Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pacient gasit mort in curtea unui spital din Iasi. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta

Adevărul Adevărul,
Pacient gasit mort in curtea unui spital din Iasi. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta

Un barbat de 58 de ani, originar din judetul Brasov, a fost gasit decedat in curtea Spitalului de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iasi, existand suspiciunea ca acesta s-ar fi putut sinucide. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata si cat a costat fantana arteziana muzicala construita in curtea unui spital din Romania: Ajuta pe oricine vrea sa uite o secunda ca-i bolnav

Fantana arteziana muzicala din curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava a fost pusa in functiune duminica, iar sucevenii au aflat de pe retelele de socializare despre acest lucru in conditiile in care conducerea unitatii nu a facut vreun anunt special despre inaugurare.

iNGROZITOR! Un barbat a fost gasit mort in curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iasi

Caz socant la Iasi, dupa ce un barbat a fost gasit mort in curtea Spitalului de Neurochirugie. Ieseanul in varsta de 58 de ani a fost gasit fara suflare in curtea unitatii medicale, la nici 24 de.

Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, gasit mort in casa

Doliu in lume muzicii!Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, a fost gasit mort in casa lui dinManhattan, de catre fosta lui sotie. Ric, care avea 75 de ani, a fost solistul si fondatorul.

O fata din Iasi a ajuns la Urgente dupa ce si-a facut un tatuaj intr-o zona neobisnuita

O tanara din Iasi a ajuns la spital cu o infectie puternica. Fata si-a facut un tatuaj pe ploape, iar corneea a fost afectata. Tanara a fost la un pas sa-si piarda vederea. La clinica de.

Un medic de la Neurochirurgie din Iasi a fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare, pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi a fost condamnat definitiv, miercuri, la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita, dupa ce, in 2016, a pretins si primit bani de la mai multi pacienti, pentru efectuarea unor examene RMN, relateaza Mediafax.

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iasi, similar cu cel al Alexandrei Macesanu: Au, ma doare!. Reactia Politiei

Apelul la 112 al unei fete din Iasi in varsta de 15 ani, similar cu cel al Alexandrei Macesanu, a alertat oamenii legii. Acestia au cautat o copila ce parea a fi sechestrata care, dupa ce a sunat la 112 s.

Descoperire socanta in Mehedinti. Profesor, gasit mort in sala de sport a liceului unde preda

Un profesor de sport de la un liceu pedagogic din Drobeta Turnu Severin a fost gasit fara suflare in sala de sport. Chiar sotia a fost cea care a facut descoperirea macabra. Tragedia s-a petrecut aseara, la.

Perchezitii de amploare la clanul Camatarilor, in Capitala. Politistii au gasit in curtea lor mai multe animale exotice

Perchezitii de amploare la clanul Camatarilor, in Capitala. Politistii au gasit in curtea acestora mai multe animale exotice. Este vorba de doua maimute si o camila. Perchezitiile au fost dupa ce.

Droguri de mare risc confiscate in urma unui flagrant in Iasi

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Iasi, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Iasi, au ridicat peste 100 de grame de droguri de risc si sume importante de bani ce ar fi fost obtinuti.

Medic din Iasi condamnat la inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel Iasi au condamnat, miercuri, definitiv un medic de la Spitalul de Neurochirurgie la trei ani de inchisoare cu suspendare, acesta fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mita si abuz i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )