Libnet.ro
UNICEF

06:15

Barcelona si-a ales noul antrenor, dupa demiterea lui Quique Setien

Hotnews Hotnews,
 Barcelona si-a ales noul antrenor, dupa demiterea lui Quique Setien

Quique Setien a fost dat afara de Barcelona dupa infrangerea cu 2-8 cu Bayern. in locul sau va fi adus Ronald Koeman, actualul selectioner al Olandei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

23 de studenti, infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia

Un grup de 23 de studenti din asociatia studenteasca din Rotterdam, Olanda, au fost infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia. Asociatia a fost exclusa din participarea la Eurekaweek, saptamana.

Surpriza uriasa! Cine este noul antrenor al Barcelonei!

Dupa ce Quique Setien a fost dat afara de Barcelona dupa infrangerea cu 2-8 cu Bayern, reprezentantii clubului au facut marele anunt: Ronald Koeman, actualul selectioner al Olandei, va prelua conducerea formatiei catalane.

E oficial: Barcelona l-a dat afara pe Setien! Noul antrenor e deja in oras

Au trecut patru zile de la infrangerea socanta cu Bayern, 2-8, in sferturile Ligii Campionilor, dar Barcelona e in continuare in stare de soc.

Gabriela Firea a rabufnit dupa demiterea directorului de Fizica Nucleara de la Magurele: Tortura politica depaseste orice limita!

Gabriela Firea a rabufnit dupa ce directorul institutului de Fizica Nucleara Horia Huluberi-Laserul de la Magurele a fost demis. Primarul general al Capitalei acuza ca tortura politica de acum depaseste orice limita.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )