Libnet.ro
UNICEF

01:05

23 de studenti, infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia

B1 B1,
23 de studenti, infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia

Un grup de 23 de studenti din asociatia studenteasca din Rotterdam, Olanda, au fost infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia. Asociatia a fost exclusa din participarea la Eurekaweek, saptamana. continuă pe B1

Kei Nishikori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul japonez Kei Nishikori, aflat in Florida, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si nu va participa la Mastersul 1000 WesternSouthern Open, mutat de la Cincinnati la New York.

Liga 1: Cinci jucatori de la UTA Arad, testati pozitiv cu noul coronavirus

UTA Arad, nou-promovata in Liga I, a anuntat, sambata, cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul jucatorilor.

1.087 de noi imbolnaviri si 37 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 479 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 70. 461 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 087 de noi imbolnaviri din 11. 846 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 991 de decese, din care 37 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 479.

1.415 noi imbolnaviri si 44 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 473 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 68. 046 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 415 de noi imbolnaviri din 22. 914de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 904 de decese, din care 44 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 473.

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut .

Prefectul Buzaului, confirmat cu COVID-19 Am incercat sa respect cu strictete toate regulile de prevenire a infectarii cu noul coronavirus, dar acesta nu m-a ocolit. Virusul nu iarta pe nimeni

Leonard Dimian, prefectul judetului Buzau a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost confirmat cu noul coronavirus, in ciuda faptului ca a incercat sa respecte toate masurile de siguranta recomandate.

Medic infectat cu noul coronavirus in timpul unei garzi la spital, marturie dureroasa: Simti nevoia de o gura de aer si e unul fierbinte

Medicul rezidentAlexandru Lazar s-a infectat cu noul coronavirus in timpul garzii, la spital. A simtit mai intai ca i se infunda nasul, apoi ca ii iau foc ochii. Au urmat tusea seaca simialgii.

Patru jucatori de la FCSB sunt infectati cu noul coronavirus

FCSB anunta ca, in urma ultimei testari COVID-19, patru dintre fotbalistii sai au fost testati pozit.

Numar record de infectari cu noul coronavirus in lume! Situatia se agraveaza

Evolutia pandemiei de coronavirus determina mai multe tari din lume sa ia din nou masuri restrictive. Noua Zeelanda a decis mentinerea nivelului de alerta inca 12 zile, dupa ce in ultimele 24 de ore, tara a raportat 13 noi infectari.

OMS nu crede ca noul coronavirus poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, joi, ca populatia nu trebuie sa se teama de transmiterea Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit coronavirus pe unele produse importate, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )